Hoza Nicoleta Valeria iulie 16, 2014

downloadTineri din 25 de țări vor vizita România în cadrul proiectului „Discover Romania Beyond Dracula”, ce se va desfășura în perioada 20 iulie – 31 august, informează organizatorii, AIESEC România.

Cei 60 de tineri provin din Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia, Liban, India, Indonesia, Malaezia, Pakistan, Taiwan. Proiectul se va desfășura concomitent în trei zone de implementare: Zona 1: Arad, Craiova, Oradea, Timișoara; Zona 2: București, Constanța, Galați, Iași, Pitești și Zona 3: Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș.

„Discover Romania Beyond Dracula”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, își propune îmbunătățirea imaginii României la nivel internațional și național în rândul populației tinere prin promovarea culturii și patrimoniului național, dar și prin încurajarea voluntariatului în rândul tinerilor.

În perioada 20-23 iulie, reprezentanții AIESEC vor organiza traininguri profesionale de pregătire pentru tinerii internaționali pe teme precum jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video și social media. Aceștia vor realiza articole pentru blog-urile personale, dar și pentru blogul național AIESEC România, rețelele de socializare Facebook și Twitter și reportaje radio și TV, pentru a-și ține la curent prietenii din țările lor cu privire la experiențele trăite în România.

sursa:agerpres