Adina Dedu iunie 4, 2011

Grozavestiul se pregateste sa se imbrace in straie verzi. Ce-i drept, de la inceputul primaverii campusul Universitatii Bucuresti e cel mai verde campus bucurestean datorita multimii de copacii si  a ierbii care in perioada sesiunii ia locul meselor din biblioteca. Dar saptamana ce vine, campusul se imbrac si in haine eco.

9 iunie, incepand cu ora 12:00 este momentul de debut al primului targ eco organizat vreodata intr-un campus! O  multime de tineri dispusi sa schimbe lumea si cu planuri marete de voluntariat se vor reuni la Recicloniada 2011.

Biletul de intrare? PET-uri si alte materiale reciclabile. Rasplata: vizitatorii sunt  inarmati cu ghidul bucuresteanului colectionar de deseuri, premiati, iau parte la un alt fel de sesiune cu lecturi urbane si se vor relaxa in iarba.

Anul trecut, organizatorii au invitat bucurestenii sa aduca la reciclat tot ce le trece prin cap – de la Pet-uri, teancuri de hartie, sticle, televizoare si telefoane vechi, tonere si cartuse de imprimanta, calculatoare si becuri economice arse, dar si alte electronice si electrocasnice uzate.

Vizitatorilor li- s-au pregatit  activitati pentru intreaga zi:

12:00 Deschiderea oficiala a Recicloniada 2011 – standul Descult in iarba

13:00 Atelier de lucru Eco Art cu Asociatia Ecologica Turismverde

16:00 Lectura Radu Paraschivescu in cadrul Lecturi Urbane – standul Descult in iarba

17:00 15 minutes of fame Hour: debut al celor mai tari trupe studentesti

Pe toata durata zilei, va veti putea plimba in campus cu bicicletele Green Revolutioni sau va veti putea inscrie la lectii de mers pe bicicleta oferite de agentii speciali de la Tribul.

De la 18:00 incepe incalzirea cu DJ VRT, iar de la 21:00 nu puteti rata un super party cu cea mai eco-prietenoasa trupa din Romania, SISTEM!

Reciclam tot ce poti duce!