Maria Andrei martie 9, 2015

Ţi-ar plăcea să înveţi să faci yoga? Daca ştii deja sau vrei sa înveţi înscrie-te la Yoga Class şi vei avea ocazia să cunosti oameni cu care împarţi acelaşi pasiuni.
Te invităm la un curs de yoga pentru începători ce iţi oferă prin exerciţii fizice de bază, tehnici de meditaţie şi respiraţie construirea unei bune relaţii cu propria persoană şi cu cei din jur.
De ce să participi?
Inveţi să te cunoşti mai bine;
Cunoşti oameni dornici să se dezvolte personal;
Iţi creşti încrederea în tine şi puterea de concentrare;
Iţi detoxifici şi tonifiezi corpul;
Iţi îmbunătăţesti postura şi respiraţia;
Te încarci cu energie pozitivă.
Conform cercetărilor practicarea de yoga are beneficii directe asupra reducerii stresului, insomniei, durerilor de spate şi îmbunatatirea condiţiei fizice.
Când incepe Yoga Class?
Cursul de yoga pentru începători începe pe 3 martie şi se derulează pe o perioada 6 sedinte, câte două zile pe săptămână, între orele 18:30 – 21:00. Locaţia de desfasurare a cursului este în Bucureşti, strada Calea Plevnei, nr. 139.
Program Yoga Class

Săptămâna 1
Săptămâna 2
Săptămâna 3
Marţi
3 martie
10 martie
17 martie
Joi
5 martie
12 martie
19 martie

Cursul va fi coordonat de Sonia Raduţ, coordonator al Fundaţiei Art of Living şi trainer certificat la nivel internaţional. Are experienţă de peste 5 ani în oferirea de cursuri de dezvoltare personală şi are o permanentă dorinţă în a se autodezvolta.
Art of Living este o fundatie internationala cu filiale in 152 de tari, fondata cu scopul de a oferi oamenilor un set de cursuri care sa contribuie la dezvoltarea acestora si implicit a societatii.

Testimoniale
Loredana: Pentru mine a fost o experienţă importantă, am deprins tehnici de yoga şi mi-am îmbunătaţit simţitor postura. De asemenea, am cunoscut oameni frumoşi si pasionati de dezvoltare personală.
Ciprian: Credeam ca sunt doar exerciţii fizice, însă acest curs ma ajutat să mă cunosc mai bine.

Preţul este de 180 de lei pentru toate cele 6 şedinţe. Pentru susţinerea dezvoltării personale a studenţilor oferim o reducere de 50% în baza prezentării legitimaţiei de student.
Te poţi înscrie la Yoga Class prin a completa formularul de mai jos şi prin a face plata unui avans prin cont bancar sau prin plata integrală la primul curs.
Cont Bancar BCR: RO29 RNCB 0090 1201 9999 0001
Pentru orice alte informaţii vă stăm la dispoziţie prin contactele de mai jos
Telefon: 0766 357 607
E-mail: contact@artofliving.ro

Te poţi înscrie la Yoga Class prin a completa acest formular http://www.artofliving.org/ro-ro/sri-sri-yoga şi prin a face plata unui avans prin cont bancar sau prin plata integrală la primul curs.
Cont Bancar BCR: RO29 RNCB 0090 1201 9999 0001

Pentru orice alte informaţii vă stăm la dispoziţie prin contactele de mai jos:
Telefon: 0766 357 607
E-mail: contact@artofliving.ro

Va asteptam cu drag!