bogdan.daradan iunie 3, 2010

Inscrie-te pe radio21.ro si participa la Summer Start Flash Mob pe 13 iunie in Piata Constitutiei si CASTIGA PREMII PUMA.

Summer start Flash Mob are loc duminica 13 iunie, ora 20:00, Piata Constitutiei, Bucuresti.

Vino sa faci parte alaturi de Alex la cel mai mare flash mob din Romania! Invata dansul din videoclipul piesei „Don’t Say It’s Over”, pregateste-te pentru marele eveniment si CASTIGA PREMII PUMA.

Aduna 4 prieteni, invata alaturi de ei dansul lui Alex Velea si ai ocazia sa participi la Flash Mob.

Ce trebuie sa faci? Trimite un email la adresa concurs@radio21.ro in care sa incluzi numele tau, numele celor patru prieteni alesi, numarul de telefon si adresa de corespondenta.

Dupa ce ai trimis emailul, pregateste-te pentru o vizita in studioul Radio 21 alaturi de prietenii tai. Dansati-ne, iar noi va filmam, adaugam inregistrarea pe site si ii lasam pe vizitatori sa va voteze. Perioada de vot este 5 – 10 iunie.

Participantii care au cel mai votat dans la sfarstitul perioadei de vot castiga dreptul de a participa la flash mob-ul lui Alex Velea.

In fiecare zi, de luni, 31 mai, pana vineri, 4 iunie, cinci grupuri de dans vor fi prezente in Muzica Ta (cate un grup pe seara). Toate cele 5 grupuri castiga echipamente obligatorii pentru vara de la PUMA: tricouri, prosoape si hamace. Grupul castigator va fi ales pe 10 iunie si va fi prezent in Muzica Ta de vineri, 11 iunie.

Urmareste tutorialul realizat de Alex si dansatorii sai, invata miscarile si danseaza impreuna cu toti prietenii.