catalina octombrie 26, 2010

Pe 28 octombrie, de la 17:00 la 20:00, la Hotel Intercontinental, QS va aduce la Bucuresti cele mai mari scoli de business din intreaga lume, pentru a prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA. SKOLKOVO, Scoala de Management din Moscova, o Scoala de business de noua generaţie are un campus unic fiind una dintre cele mai remarcabile institutii studentesti de pe planeta.

Campusul este situat la periferia Moscovei pe un teren enorm de 26 de hectare Si a fost proiectat de un tanar arhitect britanic, David Adjaye, si personifica caracterul inovator si progresiv al scolii. De-a lungul mai multor ani, acest proiect, care a fost conceput si implementat de grupul de membri fondatori, a facut mai mult decat  sa capete o forma reala si a devenit una din cele mai remarcabile structuri arhitecturale din Moscova de astazi.

In mai 2010, campusul SKOLKOVO a castigat premiul “House of the Year” (Casa Anului) in concursul People’s Choice, la care au participat mai mult de 6.000 de persoane prin vot online. Primii studenti au inceput sa studieze si sa locuiasca in campus in septembrie 2010.

Scoala de Management din Moscova, SKOLKOVO reprezinta proiectul comun al unor oameni de afaceri rusi si internationali, care si-au unit eforturile pentru a crea o scoala de business de noua generatie de la zero. Bazandu-se pe cunostintele practice, scoala de Management din Moscova s-a dedicat formarii de lideri care intenţioneaza sa implementeze cunostintele lor profesionale pe fundalul unor piete cu o dezvoltare rapida. SKOLKOVO este definita de: angajamente de conducere si afaceri, axarea pe pietele cu o dezvoltare rapida, o abordare inovatoare fata de metodele educationale.

Din 2006 SKOLKOVO realizeaza programe educationale Executive scurte pentru manageri de nivel superior si mediu– programe deschise si module specializate, integrate bazate pe cererile societatilor. SKOLKOVO a lansat programul Executive МВА in ianuarie 2009, iar in prezent prima promotie a absolvit si doua viitoare promotii inca studiaza. Primul program international de MBA la zi a fost lansat in septembrie 2009. Recent Scoala a salutat cea de-a doua promotie MBA care studiaza in Campusul SKOLKOVO.