bogdan.daradan octombrie 22, 2012

Era de asteptat ca si noi sa intram in lumea mare a filmelor romantice de comedie, o specialitate a Hollywood-ului. Trailer-ul mi-a atras atentia imediat ce am pus ochii pe el, este foarte bine legat, lasand intr-o relativa masura elementul surpriza sa capteze atentia. Eu sunt un iubitor al genului si mare mi-a fost bucuria sa vad ca si romanii se pot converti cu succes creand un film de consumatie dar, care sa arate impecabil.

Protagonistii sunt doi indivizi, Dani si Toni, a caror vieti complet diferite ii tine aproape unul de altul. Atunci cand Toni, un hacker nu atat de iscusit in relatiile amoroase, o cucereste pe internet pe Oana, lucrurile scapa de sub control.

Dana si Oana sunt cofetare si amice, amandoua locuind in acelasi apartament. Si ele, ca si baietii se afla intr-o antiteza, Dana este femeia senzuala care inmoaie cu usurinta inimile barbatilor, iar Oana este iubitoarea dulciurilor, de aici si formele mai rotunjoare.Problema este ca si Oana si Toni isi arunca in joc prietenii care sa le tina locul la intalnire, ei fiind nesiguri, din acest punct problemele se tin lant de cele patru personaje. Filmarea intregului lung-metraj a durat 15 zile, intr-o maniera foarte rapida dar, eficienta. Regizorul este Iura Luncasu, un regizor de telenovele care se dovedeste un adevarat deschizator de drumuri al filmelor de gen. Scenariul din pacate este un cliseu, subiectul filmului a fost tratat in nenumarate filme in intreaga lume, dar pentru noi, ramane o premiera demna de aplaudat.

Probabil cel mai interesant aspect este imaginea filmului care duce cu gandul la o tehnologie de ultima generatie cu care meritam pe deplin sa ne clatim ochii. Din distributie fac parte: Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Damian Marius, Antoaneta Zaharia, Loredana Groza, Gloria Gaitan, Catalin Catoiu. Eu unul sper ca v-am convins ca merita sa inveti sa “minti frumos” la orice varsta, asa ca hai sa aruncam o privire in salile de cinema, premiera a fost pe 19 Octombrie.

BY: COSMIN LUNGU