Hoza Nicoleta Valeria noiembrie 18, 2014

Affleck 1209În perioada 24 și 28 noiembrie, fanii lui Ben Affleck se vor putea delecta cu o săptămână întreagă de filme cu faimosul actor, fie jucând în roluri principale, fie în calitate de regizor. Printre filmele difuzate se numără Reindeer Games, Gone Baby Gone, comedia Jay and Silent Bob Strike Back, School Ties (difuzat în mod excepțional la ora 20:30), Hollywoodland și Forces of Nature.

În fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, Paramount Channel va difuza la ora 22:40 un film care îl are în centrul atenției pe Ben Affleck, redufizate apoi în weekend.

Benjamin Affleck-Boldt s-a născut pe 15 august 1972, în Berkeley, California, SUA. Affleck și-a dorit dintotdeauna să fie actor, iar prima sa experiență actoricească a fost într-o reclamă la Burger Kind.

Ben Affleck a devenit cunoscut împreună cu Matt Damon după ce au câștigat un Oscar pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul Good Will Hunting, din 1998, însă și datorită filmelor de mare succes Armageddon sau Pearl Harbor, lansat în 2001. La începutul anilor 2000, Ben Affleck a jucat în filme de prestigiu precum Changing Lanes (2002), The Sum of All Fears (2002) și Daredevil (2003), după care s-a aventurat în a regiza filmul thriller Gone Baby Gone (2007). Au urmat apoi The Town (2010) și Argo (2012), iar pentru ultimul a și câștigat Oscar-ul pentru cel mai bun film (Affleck a fost și unul dintre producătorii filmului).

Primul film care urmează să fie difuzat în săptămâna Ben Affleck este Reindeer Games, luni, pe 24 noiembrie, la 22:40. După ce a fost închis timp de 7 ani acuzat de furt, Rudy Duncan (Ben Affleck) și colegul său de celulă Nick (James Frain) vor fi în sfârșit eliberați. Împreună cu Ben Affleck, în acest film joacă și superba Charlize Theron, într-un rol incredibil.

Marți, pe 25 Noiembrie, Gone Baby Gone este următorul film în care Ben Affleck este prezent, dar de această dată în rol de regizor. Casey Affleck, fratele celebrului actor, joacă în acest film, dar a fost și în distribuția peliculei Good Will Hunting. Alături de acesta mai joacă Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris și John Ashton. Filmul spune povestea a doi detectivi din Boston care investighează răpirea unei fetire, iar viața lor ia o întorsătură critică atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Gone Baby Gone este bazat pe un roman scris de Dennis Lehane.

Miercuri, pe 26 Noiembrie, este timpul pentru comedie, pentru că celebrul film Jay and Silent Bob Strike Back va fi difuzat la aceeași oră, 22:40. Jay and Silent Bob Strike Back este o aventură la drum deschis.

Doi prieteni, Jay și Silent Bob descoperă că se toarnă un film cu buget mare, cu personajele lor. Pleacă la Hollywood pentru a cere grămada de bani care li se cuvine. Când tandemul de tăntălăi descoperă că au fost înșelați, cei doi se hotărăsc să saboteze filmul cu orice preț. Cu o mulțime de celebrități în roluri episodice, călătoria zăpăcită a lui Jay și a lui Silent Bob prin toată țara se dovedește a fi o inițiere în regulile autostopului, cu tot felul de personaje aiurite. Ben Affleck și Matt Damon menționează într-un mod amuzant că unul dintre motivele pentru care au acceptat să joace în acest film este că le erau dator lui Kevin Smith, regizorul filmului. El a fost cel care a dus scenariul Good Will Huntin (1997) la Miramax.

School Ties, difuzat pe 27 noiembrie, de la ora 20:40, Hollywoodland, difuzat în aceeași zi, dar de la ora 22:40, cât și Forces of Natures, care va putea fi urmărit vineri, pe 28 noiembrie de la ora 22:40, sunt printre filmele în care Ben Affleck este prezent.

Maratonul Ben Affleck de la Paramount channel începe luni, 24 noiembrie, și se încheie pe 29 noiembrie. În weekend, filmele difuzate în timpul săptămânii vor fi în reluare.