bogdan.daradan septembrie 18, 2012

Mihai Enescu s-a nascut in 1989 si canta de cinci ani la petreceri, nunti, botezuri, petreceri private sau la posturile de specialitate nationale si locale. Nascut in zona Argesului, o zona cu radacini stravechi in muzica si folclor, Mihai a inceput sa cocheteze cu muzica de mic cand a invatat sa cante la orga. Din palmaresul sau de premii reamintim premiul 1 la Targu Jiu la Festivalul Maria Lataretu din 2010 si premiul 3 la Festivalul Sus pe Arges la izvoare din 2012 de la Pitesti. Mihaita este colaborator al Doinei Argesului din Pitesti si solist la ansamblul Zavaidoc al centrului cultural Pitesti. Iar randurile aranjate pe gama DO nu se opresc aici…

REPORTER: DE CE SI DE CAND TE-AI APUCAT DE CANTAT?

MIHAI: Am inceput sa cant de mic copil pe la 7 ani cand invatatoarea m-a inscris la spectacolul pentru copii TIP TOP MINI TOP ,unde desigur am luat premuil 1 pentru piesa „Uite-asa ma bate gandul”cu siguranta nu stiam eu ce exprima cantecul dar cu toate acestea am reusit.

REPORTER: CE INTERPRETI DIN MUZICA POPULARA AI CA MODELE?

MIHAI: Referitor la interpretii favoriti ar fi multi ,cu siguranta se numara si domnul Valentin Grigorescu, Profesorul meu la scoala populara de arta, dar dupa cum ai observat timbrul meu vocal este mai mult inclinat spre zona de Ardeal si Banat, 2 zone superbe din punct de vedere folcloric.

REPORTER: CARE CREZI CA E SECRETUL SUCCESULUI TAU?

MIHAI: Secretul succesului meu consider ca este impartit in 2 si anume pe deoparte talentul de la Dumnezeu si munca depusa, iar pe dealta parte carisma si faptul ca sunt o persoana energica.

REPORTER:  UN MESAJ PENTRU CEI CARE ITI ASCULA MUZICA

MIHAI: Mesajul pentru cei care asculta muzica mea ar fi urmatorul: Le multumesc celor care au placerea sa ma asculte, le multumesc pentru increderea acordata,datorita dumnealor eu imi adun fortele sa evoluez in cariera,pentru ei traiesc si lor le dedic viata mea! Va multumesc! o zi frumoasa!