Maria Andrei martie 9, 2015

Vesti bune pentru organizatiile non-profit din Republica Moldova, programul Office 365 pentru ONG-uri este disponibil pentru toate organizatiile eligibile Microsoft.

Programul Office 365 pentru ONG-uri este disponibil pentru organizatiile neguvenamentale eligibile din Romania si Republica Moldova care aplica direct pe pagina Office 365 pentru ONG-uri a Microsoft.

Cum ma ajuta Office 365 daca sunt ONG?

Office 365 pentru ONG-uri este o solutie completa de productivitate in cloud pentru organizatii neguvernamentale. Este un instrument de lucru care profesionalizeaza si creste eficienta si capacitatea echipei organizatiei de a lucra impreuna pe proiecte, de oriunde.

Office 365 iti permite sa ai:

adrese de e-mail profesionale pentru organizatia ta, administrate profesional, de tipul nume.voluntar@organizatiamea.ro
sistem de conferinte online, astfel incat sa poti vorbi cu voluntarii sau echipa ta, oricand de oriunde
spatiu de arhivare in cloud pentru documentele tale si pentru documentele proiectelor organizatiei tale
acces de oriunde, pe orice dispozitiv mobil sau computer, indiferent de sistemul de operare
spatiu de colaborare pe documente, astfel incat sa lucrezi mai integrat cu echipa ta de proiect
posibilitatea de a crea site-uri interne pentru echipele de proiect, astfel incat echipa ta de proiect sa aiba la un loc termene limita, sarcini si documente esentiale pentru acele proiecte.
Cine poate primi Office 365 pentru ONG-uri?

Pot aplica la programul Office 365 pentru ONG-uri organizatiile neguvernamentale legal constituite in Romania si Republica Moldova.
Eligibilitatea se stabileste prin analiza documentelor statutare si constitutive ale organizatiei, in functie de profilul de activitate al organizatiei si politicile de donatie
si responsabilitate sociala ale Microsoft. Criteriile de eligibilitate Microsoft pot fi consultate aici: eligibilitate pentru Office 365 pentru ONG-uri.