Hoza Nicoleta Valeria octombrie 5, 2014

2012_10_16_BET_RHofH_226_toolbox (1)Comedy Central Extra anunţă noi premiere pentru luna Octombrie. După cum v-a obişnuit deja, postul TV este locul ideal pentru iubitorii de comedie, atât pentru fanii serialelor, cât şi pentru fanii emisiunilor TV cu acest profil.

Reed between the lines, Real Husbands of Hollywood, Wendell & Vinnie, See Dad Run şi Second Generation Wayans sunt cele mai noi sitcom-uri care vor putea fi vizionate în premieră în Romania pe Comedy Central Extra în Octombrie.

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum este sa fiţi celebritatile de la Hollywood, serialul Real Husbands of Hollywood vă va da o idee generală despre acest lucru. Kevin Hart, alături de pop-star-ul care a cucerit toate radiourile, Robin Thicke, dar şi alte celebrităţi, vor juca în acest serial care, este, de fapt, o parodie, în care celebrităţile îţi vor juca propriul lor. În majoritatea episoadelor va fi prezentată tentativa lui Kevin Hart de a ajunge celebru şi cum gelozia sa atinge cote maxime atunci când observă că prietenii lui sunt pe un drum mai bun decât el.

Actorul principal, Kevin Hart, este cunoscut şi pentru rolurile sale din filmele Scary Movie 3, Along Came Polly sau The 40 Year Old Virgin. Noul serial va putea fi urmărit la Comedy Central Extra începând cu 8 octombrie 2014, de la ora 22:10, unde îi veţi putea vedea şi pe Nelly, Mariah Carey sau Snoop Dogg în roluri speciale.

Serialul Wendell & Vinnie, de asemenea difuzat în premieră în România la Comedy Central Extra, spune povestea unchiului care devine protectorul nepotului său, un mic geniu de 12 ani. Noua serie va debuta pe 11 octombrie la ora 20:40. Protagonistul Jerry Trainor a jucat, de asemenea, în seriale precum Sam and Cat, Drake & Josh sau iCarly, difuzate de Nickelodeon. Mai mult, actriţa Nicole Sullivan care dă viaţă personajului Wilma Bassett joacă şi în mult iubitul serial King of Queens, difuzat şi acesta pe Comedy Central Extra.

Reed Between the Lines este un serial de familie clasic. Seria premiată de-a lungul timpului îi prezintă pe doctorii Carla şi Alex Reed, care balansează între viaţa profesională şi cu responsabilitatea de a creşte trei copii, totul într-o viaţă de familie fericită. Puteţi vedea acest nou serial pe Comedy Central Extra la 21:45 începând cu 8 octombrie 2014.

După o decadă de televiziune, actorul David Hobbs renunţă la carieră pentru a sta acasă cu cei mici, astfel încât soţia sa, actriţa de telenovele, să intre din nou în lumina reflectoarelor. Aceasta este povestea din spatele serialului See Dan Run, unde David Hobbs realizează că rolul de tată în cadrul unui serial este total diferit de cel din viaţa reală. Acesta trebuie sa aibă grijă de cei trei copii, Emily, Joe şi Janie cu ajutorul celor mai buni prieteni ai lui, Marcus şi Kevin.

Puteţi urmări această poveste de familie neobişnuită pe Comedy Central Extra, începând cu 13 octombrie de la ora 22:10.

Damien Dante Wayans şi Craig Wayans, nepoţii faimoşilor fraţi Wayans, decid să-şi pornească propria casa de producţie după ce au încercat de mai multe ori să ajungă actori sau producători de film. Partenerii lor în acest proiect este “honorary Wayans”, interpretat de actorul George O. Gore II. Second Generation Wayans este o comedie bazată pe stilul de viaţă al membrilor noii generaţii Wayans. Însă, timpul dovedeşte că nu este cel mai simplu lucru din lume să fii un Wayans. Serialul poate fi urmărit pe Comedy Central Extra începând cu 15 octombrie de la 22:35.