bogdan.daradan iunie 11, 2010

Potrivit unor zvonuri care circula pe site-urile oficiale EA Sports se pare ca luna iunie este desemnata ca fiind luna in care vom afla primele vesti despre FIFA 2011. Avand in vedere succesul FIFA 2010 in Romania, mai ales si prin lansarea ultimului patch cu peste 90 de echipe romanesti – Download aici, FIFA 2011 este asteptat cu sufletul la gura de studentii maniaci ai acestui joc.

Sunt voci pe net care spun ca exista sanse ca cel tarziu pana la finalul lunii sa exista o confirmare oficiala din partea EA Games cu privire la FIFA 11 PC, FIFA 11 PS3 si FIFA 11 Xbox 360. Mai mult decat atat, sunt opinii pe diferite forumuri cum ca ultimul joc FIFA va fi acelasi pentru toate platformele de gaming fie ca vorbim de Playstation, Xbox sau PC-uri performante.

In acest moment nimic nu este sigur, dar daca privim lucrurile din prisma FIFA Online, joc ce foloseste engine-ul vechi al Fifa PC, sunt sanse ca EA sa nu publice doua jocuri pe acelasi engine, astfel, noul FIFA 11 PC, portat de pe console, se va adresa celor cu PC-uri mai bune, iar Fifa Online va fi destinat celor cu calculatoare mai vechi.

1 thought on “Iunie FIFA 2011???

Comments are closed.