Maria Andrei februarie 5, 2015

Soribel Feliz, administratorul programului Summer Work Travel, vă invită la un webchat despre cum puteți lucra în vacanța de vară în Statele Unite.

Ești student și vrei să lucrezi la vară în Statele Unite ? Ești interesat să călătorești și să muncești în perioada vacanței de vară, dar și să ai parte de o experiență culturală și turistică în Statele Unite ? Soribel Feliz, vice-consul al Ambasadei SUA și administratorul programului Summer Work and Travel, te invită la o discuție pe Facebook despre programul Summer Work Travel 2015.

Discuția va avea loc vineri, 6 februarie 2015, între 15:00 și 16:00. Puteți transmite întrebările pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA https://www.facebook.com/bucharest.usembassy începând de astăzi.

Webchat-ul este deschis studenților la zi, români și străini, înscriși la facultăți acreditate. Întrebările pot fi puse în română și engleză.

Programul Summer Work Travel oferă studenților înscriși la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra și călători în Statele Unite ale Americii, în perioada vacanței de vară. Din 2000 până acum peste 40.000 de studenți români au participat la acest program ce se desfășoară anual. Cu peste 5.000 de participanți în 2014, Summer Work Travel este cel mai mare program de schimburi culturale. El permite studenților să economisească bani, să viziteze SUA și să trăiască alături de cetățeni americani și de studenți din alte țări. Ei obțin astfel o imagine nefiltrată a Statelor Unite, pot lega prietenii sau se pot îndrăgosti de locurile unde călătoresc.

Studenții înscriși la cursuri de zi la instituții acreditate din alte țări decât SUA pot veni în Statele Unite pentru a-și împărtăși cultura și ideile cu persoane din SUA prin intermediul programelor temporare de muncă și vizitare.

Programul Vizitatori pentru Schimb de Experiență promovează înțelegerea la nivel global prin schimburi educaționale și culturale. Toți vizitatorii veniți în SUA pentru schimb de experiență trebuie să revină în țara de reședință la încheierea programului pentru a împărtăși experiența dobândită cu alte persoane.

Informații detaliate despre program pot fi găsite pe site-ul Ambasadei SUA

(http://românia.usembassy.gov/vize/summer_work.html) și la http://j1visa.state.gov/programs/summer-work-travel/.

Vă invităm cu drag să deveniți prietenii noștri pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA !