Hoza Nicoleta Valeria martie 11, 2014

MOL_Growww2014 (1)Grupul MOL lansează o nouă ediție a programului său internațional de recrutare și dezvoltare. Compania va angaja peste 250 de tineri talentați prin intermediul Growww, în cadrul a 25 de companii din Grupul MOL, în 11 țări.

Acesta este al optulea an consecutiv în care Grupul MOL oferă absolvenților ocazia unică de a-și începe cariera într-o companie de talie internațională, de a dobândi experiență de muncă sub îndrumare profesională și de a-și demonstra abilitățile într-un mediu de lucru inter-cultural.

Programul a fost disponibil tinerilor din România începând cu anul 2010. Până la ediția actuală, 12 tineri români talentați, cu vârste între 21 și 23 de ani, au fost recrutați și lucrează în companii ale Grupului MOL. MOL România are circa 200 de angajați. Pentru ediția din acest an, absolvenții din România își pot depune candidaturile la adresa growww2014@molromania.ro

La nivel de Grup, sunt oferite peste 250 de poziții Growww, în domenii variind de la inginerie, afaceri, IT la științe naturale sau sociale. În acest an sunt disponibile posturi pentru candidați în 11 țări precum Croația, Cehia, Ungaria, Irak, Pakistan, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

“Ingineria sau științele naturale sunt mai puțin populare printre tineri în zilele noastre, iar noi credem că este esențial să sprijinim talentele și în aceste domenii, oferindu-le posibilitatea de a evolua și de a se dezvolta în mediul cel mai potrivit. De la lansarea sa, în 2007, am angajat 1.350 de persoane prin intermediul acestui program, iar o parte dintre managerii noștri din mai multe țări provin din rândurile participanților la Growww. 20% dintre foștii participanți au fost promovați în cadrul organizației, ceea ce înseamnă că am selectat cele mai bune candidaturi”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreședinte responsabil pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

“Am pornit de la zero, dar am avut oportunitatea de a prelua informații și cunoștințe de la cei mai buni. Nu a fost ușor, dar m-am adaptat nevoilor echipei, deoarece lucrez într-un mediu profesionist, deschis și creativ, în care contribuția fiecăruia este importantă”, a declarat Robert Marița, angajat la MOL România, unul dintre câștigătorii precedentelor ediții ale programului Growww.

Pentru informații actualizate continuu referitor la acest program vă rugăm să vizitați și pagina de Facebook a Growww, la adresa www.facebook.com/growww

Despre MOL
Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume. Activitatea Grupului MOL pe segmentul de explorare și producție se bazează pe experiența de peste 75 de ani a companiei în producția de hidrocarburi. În prezent există facilități de producție în șapte țări și instalații de explorare în 12. Grupul operează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Grupul MOL deține de asemenea o rețea de peste 1.700 de benzinării în 11 țări din Europa Centrală și de Sud- Est.