bogdan.daradan iunie 7, 2010

Alex Velea s-a nascut pe data de 13 mai 1984 in Craiova. Pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o de mic, dar in mod organizat Alex canta de la 9 ani, iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor. De la varsta de 16 ani, studiaza timp de 4 ani canto clasic. Pana in prezent, Alex a avut colaborari cu artisti ca  Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A, Sisu& Puya, Mandinga, Anna Lesko, Smiley, Moga si multi altii, iar pentru ca recent vrea sa ofere studentilor un motiv in plus de vacanta, Alex a intrat in „aria” onlinestudent.ro. Sa urmarim interviul impreuna…

Reporter: Cum ti-a venit ideea piesei Don,t say it over?

Alex Velea: Piesa a pornit chiar de la ideea asta: Don’t say it’s over, until it’s over. Cred mult cuvintele astea si mi-ar placea ca cei carora le place piesa sa prinda si din mesajul ei. Trebuie intotdeauna sa ai incredere ca lucrurile se vor incheia cu bine, indiferent despre ce e vorba.

Reporter: Stiu ca recent ai demarat un concurs alaturi de PUMA si Radio 21 Summer Flash Mob. In cat timp se poate invata dansul?

Alex Velea: Summer Start Flash Mob va fi un eveniment foarte mare pe care il planuim de ceva timp. Toata lumea este invitata sa danseze alaturi de noi in Piata Constitutiei pe 13 iunie iar dansul e chiar usor. Am facut un tutorial, alaturi de dansatorii OneBeat, in care il poti invata in 5 minute!

Reporter: Ce planuri ai pentru vara asta?

Alex Velea: Vara e intotdeauna cea mai aglomerata perioada si ma bucur ca si vara asta va fi plina de lucruri mari. Va aparea in curand albumul nou, vor fi concerte si in Romania si in afara. Ca sa nu mai zic ca ma insor!

Reporter: Ai un model, un artist din muzica internationala care te-a inspirat de-a lungul carierei taie?

Alex Velea: Nu as putea spune ca am un model. Ma impresioneaza si ma inspira povestile celor care au reusit efort propriu si care au crescut intr-un mod natural, constant. Nu cred in schimb in succesul peste noapte.

Reporter: Un mesaj pentru tinerii care vor sa invete street-dance

Alex Velea: Dansul tine de antrenamentul fizic la fel de mult precum de cel psihic. Trebuie sa simti fiecare miscare pe care o faci, sa nu fie ceva mecanic, impersonal. Cel mai important lucru este sa iti placa sa dansezi, sa te simti bine si sa lasi sa se vada asta. Va recomand cursurile de street dance ale lui Freek – unul dintre dansatorii mei, il gasiti la sala de dans OneBeat in fiecare marti si joi de la ora 18.00 (www.onebeat.ro) Keep up the good work!

Foto: http://www.alexvelea.com/2009/galerie

1 thought on “eXclusiv! Alex Velea: Summer Start Flash Mob se invata in 5 min!

  1. alex esti fenomenul Romaniei esti cel mai tare din intreaga lume cel ma tare cantaret esti tu

Comments are closed.