Adina Dedu noiembrie 1, 2010

Un campus studentesc ca la carte nu poate exista fara o doza mai mica sau mai mare de cultura. La acest capitol, seratelor folk organizate pe holurile caminelor sau pe bancutele din curtea campusului din Grozavesti li s-a adaugat Cinemateca Grozavest, aflata in cel de-al  saselea an de activitate, dar dupa doi de pauza. Saptamana acesta este cea de-a doua din noul sezon, iar proiectiile vor avea loc saptaminal… in fiecare miercuri film de arta, in fiecare joi concert jazz sau rock. Mai spre iarna programul va varia cu concerte de muzica clasica, opera si dans.

Pozitionata la etajul intai al caminului D, cinemateca va asteapta cu bratele deschise  si nici nu vi se percepe taxa de intrare.

Ghidandu-se dupa motto-ul Nu intra in sevraj, vino sa-ti iei doza saptamanala de cultura!, saptamana aceasta, spre exemplu, miercuri pe 3 noiembrie la 19.30 puteti vedea „Dead Poets Society” iar joi, pe 4 noiembrie la aceeasi ora se proiecteaza concertul Pink Floyd, P.U.L.S.E., 1994, Earls Courts, London.

Nu aveti voie sa ratati un film extraordinar si un concert de zile mari intr-o atmosfera prietenoasa si boema, tipic grozaviana.

2 thoughts on “Doza saptamanala de cultura se ia din Grozavesti

  1. Salutare,
    Cinemateca e in al saselea an de activitate, dar dupa doi de pauza, din pacate. Intr-adevar, este a doua saptamina din noul sezon, iar proiectiile vor avea loc saptaminal… in fiecare miercuri film de arta, in fiecare joi concert jazz sau rock. Ora 19.30, intratre libera. Mai spre iarna vom varia programul cu concerte de muzica clasica, opera si dans.
    Va astept acolo!

Comments are closed.