bogdan.daradan aprilie 28, 2011

Azi, organizatia non-guvernamentala de tineret CRSC Europe se alatura eforturilor Directiei de Mediu din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti de a informa si educa tinara generatie cu privire la mediul inconjurator. Prin amabilitatea directoarei Oana Grigore, care a inteles importanta unui parteneriat cu unul dintre cele mai ancorate ONG-uri in viata sociala, CRSC Europe a demarat de azi o ampla campanie de informare cu privire la actiunile si activitatile Directiei de Mediu.

Proiectul educational „Ne informam, constientizam si protejam” este unul dintre proiectele cheie ale Directiei de Mediu, proiect care merita mediatizat. Elevi de liceu si studenti, tineri voluntari, cu totii trebuie sa afle de importanta cultivarii unei educatii ecocivice si de construirea unei atitudini proactive in ceea ce privesc problemele legate de mediul inconjurator.

CRSC Europe nu numai ca va promova de azi actiunile, proiectele si activitatile organizate de catre Primaria Municipiului Bucuresti pe raza Capitalei ci, prin intermediul Scolii de Jurnalism C.P. Scott ne vom implica activ in actiunile de protejare a mediului inconjurator.

 

1 thought on “CRSC creste verde. Veniti si voi!

Comments are closed.