Hoza Nicoleta Valeria septembrie 14, 2014

CI - Detectivi paranormaliCrime + InvestigationTM (CI) va difuza, începând cu 17 septembrie, noi episoade din „Casa mea bântuită” și „Detectivi paranormali”. Aceste seriale vor fi difuzate în fiecare miercuri, începând cu ora 23:00.

În fiecare miercuri, la 23:00, „Casa mea bântuită” va prezenta relatări șocante ale unor oameni ale căror case de vis s-au transformat în case de coșmar. Pentru protagoniști, noile locuințe nu au însemnat doar mobilă nouă, ci și fantome noi. Prin intermediul interviurilor și a unor reconstituiri fidele, fiecare episod din acest nou sezon prezintă oameni care trăiesc sub teroare.

După aceea, la miezul nopții, CI transmite „Detectivi paranormali”, serialul care prezintă povești reale în care clarvăzătorii au ajutat poliția să rezolve unele dintre cele mai complicate cazuri. Fie că a fost vorba de o persoană dispărută sau de elucidarea unei crime brutale, poliția a fost nevoită să lase scepticismul deoparte și să aibă încredere în intuiția și viziunile clarvăzătorilor.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.

Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.