Maria Andrei februarie 24, 2015

Universitatea de Vest din Timișoara organizează în zilele de 24 februarie și 26 februarie două conferințe de management al carierei, care vor aduce în fața studenților personalități importante ale vieții publice românești.

Conferințele sunt organizate în cadrul proiectului ‘Studenții de azi, profesioniștii de mâine’, Contract POSDRU/160/2.1/S/137280, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ‘Investește în oameni’.

Proiectul vizează creșterea șanselor de angajare a absolvenților, prin dezvoltarea aptitudinilor de muncă a 5.000 de studenți ca urmare a participării la un program integrat de consiliere și orientare profesională.

Marți, 24 februarie, domnul Haralambie Dumitraș, președintele Federației Române de Rugby, va susține în fața studenților de la Facultatea de Educație Fizică și Sport o Conferință de Management al Carierei care se desfășoară cu începere de la ora 13.00.

Joi, 26 februarie, se desfășoară Conferința de Management al Carierei în cadrul căreia sunt invitați domnul Vlad Icleanu, Președinte executiv ARDOR Banat, doamna Monica Tatoiu, Doctor in Matematică și femeie de afaceri și domnul Anton Anton, fost Ministru al Educației, Cercetării și Tineretului.