Maria Andrei februarie 5, 2015

ediția a-X-a

Școala de HR este un proiect național cu tradiție, scopul acestuia fiind de a informa studenții cu privire la procesele de HR si de a facilita interacțiunea dintre mediul business și cel universitar.

Proiectul este organizat de către ASPSE, asociaţia reprezentativă la nivelul studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universității București, ce are ca scop promovarea și susţinerea unor iniţiative de tip profesional și social, a proiectelor pe diverse teme (Școala de HR, Zilele PSE, On Therapy, Vivid Mind, Criminalistică și Criminologie, Altelierul european, Investim în TINEri), exchange-uri naționale și internaționale. Asociația este membră în Cognosis – Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România şi ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

scoaladehr

În cadrul proiectului Școala de HR, vă invităm să luați parte la Conferința Națională cu tema: „HR-ul generației digitale”, care se va desfășura pe data de 21-22 Februarie 2015 la Crystal Pallace Ballrooms dar și la cele 8 workshop-uri ce vor avea loc între 13 și 29 martie.

De asemenea, anul acesta va avea loc și cea de-a treia parte a proiectului, și anume Business Simulation ( 18-19 aprilie). Participanții se vor bucura de oportunitatea de a experimenta diverse strategii de afacere, într-un mediu coeziv și lipsit de riscuri, fiind îndrumați de către profesioniști, identificând astfel rolul strategic pe care îl are HR-ul în cadrul unei afaceri.

Vă așteptăm să aflați noutățile din domeniu alături de noi. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/scoaladehr, precum și pagina ASPSE: https://www.facebook.com/aspse.ro.