Hoza Nicoleta Valeria februarie 7, 2012

O noua editie a targului World Education aduce la Bucuresti in acest weekend  (11-12 februarie la hotel Hilton, Bucuresti.) peste 26 de universitati de top din Europa.

Sambata si duminica, intre orele10.00si 17.00, reprezentantii universitatilor din Marea Britanie, Olanda, Danemarca,Italia si Austria se vor intalni cu cei interesatisati sa-si continue studiile universitare sau de master in strainatate.

Ce aduce nou aceasta editie a targului World Education:

  • Studii universitare si de master gratuite

Pentru prima data la World Education va fi prezenta o universitate din Suedia – Jonkoping University, care va prezenta programe gratuite destudii universitare si de masterat.

  • Sesiuni de ON SPOT ADMISSION pentru 10 universitati

Cei care au ales deja universitatea la care doresc sa mearga pot depune documentele si sustine interviul de admitere chiar la targ. In urma unui scurt interviu vor afla daca sunt admisi sau nu. Procedura se numeste On Spot Admission si pentru participare este necesara inscrierea si trimiterea documentelor solicitate in avans la office@integraledu.ro. Lista universitatilor care vor sustine interviuri pentru admitere pe loc si a documentelor necesare poate fi consultata aici.

  •  Lectii demonstrative de Problem Based Learning

Studiile in diferite tari se bazeaza in mare parte pe sistemul Problem Based

Learning. In cadrul targului, vei avea sansa sa vezi cum se desfasoara procesul de studiu al studentilor in Olanda, cu conditia sa te inscrii la atelierele de lucru. Atelierele se adreseaza in primul rand elevilor de liceu interesati sa studieze mai departe management, turism si afaceri.

Mai multe informatii gasesti aici.
Locurile sunt limitate, inregistrati-va din timp!

Intrarea la targ este gratuita in baza inregistrarii la www.world-education.ro.