NETWORK MOJOB JOB STUDENTI INTERNSHIP JOBFEST JOBOSCOP TIPS SFATURI CARIERA CALCULATOR SALARII FACULTATE » LOGIN ANGAJATORI
student lifestyle - colegi - anunturi cariera - referate - horoscop - jocuri
Student lifestyle, gen
RSS studente
RSS sport
RSS evenimente
RSS stiri
RSS articole
LIVE RADIO (Winamp)
Radio ZU live
Radio ZU Live
Radio21 KissFM
Radio Guerilla EuropaFM
Radio DEEA MixFM
City FM Magic FM
Home | Stiri | Burse | Universitate | Referate | Horoscop | Jocuri | Cariera | Anunturi | Concursuri

Regulament concurs

OnlineStudent.ro, VIP si Byblos te premiaza ! Propune un slogan pentru promovarea colectiei de carti Byblos de la editura Curtea Veche !
Pentru a participa la concurs,trebuie sa recomanzi pagina de concurs Concurs Cultural ID - Propune un slogan! de pe site-ul OnlineStudent.ro la 3 colegi cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor 3 colegi, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). De asemenea, trebuie sa ne propui un slogan pentru promovarea colectiei de carti Byblos de la editura Curtea Veche . Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscris automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date OnlineStudent.ro si zilnic vei primi cele mai cool si noi stiri din studentie direct pe mail-ul tau !
Vei castiga o carte oferita de Byblos si una din cele 2 invitatii la Cultural ID. Vei afla cum s-a facut promovarea Festivalului de Film European, cum s-a condus campania de PR si care au fost rezultatele, direct de la firma care s-a ocupat de ea - DC Communication. Vei primi unul din cele 2 locuri la acest studiu de caz, fara sa mai aplici direct la intregul proiect.
Concursul este organizat de catre S.C. Core Target Media S.R.L. cu sediul de activitate in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu NR. J40/3651/2005, Cod Unic de Inregistrare: R17285484, Cont Bancar: RO35FNNB000102236714RO02 la Banca Credit Europe Bank SMB, reprezentata de Bogdan Gavrila, in calitate de Administrator
 in parteneriat cu Funny-Bijoux.ro.

1. Durata concursului 
Concursul se desfasoara in perioada 05.03.2010 - 11.03.2010. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul de derulare a Concursului sau de a intrerupe oricand desfasurarea acestuia, fara drept de despagubiri. 

2. Mecanismul concursului
Mecanismul consta in posibilitatea castigarii uneia dintre cele doua invitatii de participare la studiul de caz prezentat de DC Communication in cadrul Cultural ID si una din cartile oferite de Byblos, conform procedurii descrise mai jos:

Participantii care recomanda pagina de concurs Concurs Cultural ID - Propune un slogan! de pe site-ul OnlineStudent.ro la 3 colegi cu ajutorul formularului de mai jos si care propun un slogan pentru promovarea colectiei de carti Byblos de la editura Curtea Veche – in perioada 03.03.2010 – 11.03.2010 pot castiga o carte oferita de Byblos si una din cele 2 invitatii la Cultural ID. Castigatorii vor afla cum s-a facut promovarea Festivalului de Film European, cum s-a condus campania de PR si care au fost rezultatele, direct de la firma care s-a ocupat de ea - DC Communication. Castigatorii primi unul din cele 2 locuri la acest studiu de caz, fara sa mai aplice direct la intregul proiect.
Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.onlinestudent.ro . Mentionam ca adresa de mail a participantului castigator nu va fi facuta publica.

2.1 Obiectul concursului
Concursul presupune ca participantii sa recomande pagina de concurs Concurs Cultural ID - Propune un slogan! de pe site-ul OnlineStudent.ro la 3 colegi cu ajutorul formularului si sa propuna un slogan pentru promovarea colectiei de carti Byblos de la editura Curtea Veche – in perioada 05.03.2010 – 11.03.2010.

2.2 Premiile concursului
Premiul consta intr-o carte Byblos si una din cele 2 invitatii la studiul de caz prezentat de DC Communications ( Campania de Promovare a Festivalului de Film European) in cadrul Cultural ID.

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea nici unuia dintre premiile oferite cu contravaloarea acestora in bani sau cu alte beneficii.
Premiile nerevendicate in termen de 3 zile lucratoare se anuleaza.

Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.onlinestudent.ro.  

2.3 Acordarea premiilor
Acordarea premiilor va fi supervizata si validata de catre un reprezentant al Organizatorului, ce este obligat sa trimita un mail pentru a anunta castigatorul.
Castigatorii vor fi cei care vor avea cele mai originale si mai potrivite sloganuri pentru Byblos. Comisia de evaluare a sloganurilor va fi formata dintr-un reprezentant OnlineStudent.ro, un reprezentant VIP si un reprezentant Byblos.

Organizatorul isi rezerva dreptul, fara a putea fi tras la raspundere, de a refuza inscrierea in concurs a comentariilor cu continut care poate contraveni normelor legale sau bunelor moravuri.

Castigatorul va fi facut public prin afisarea pe site-ul www.onlinestudent.ro, pe data de 12.03.2010. Dupa anuntarea castigatorului, este obligatia acestuia sa contacteze, apoi, Organizatorul prezentului concurs, pe adresa de mail mihaela@onlinestudent.ro intr-un termen de 3 zile de la publicare, pentru a stabili detaliile acordarii premiului.

Prin nerevendicarea premiului in termenul de 3 zile lucratoare si in conditiile prezentului Regulament, participantul pierde dreptul de a-l mai revendica si Organizatorul este liber de toate obligatiile care ii revin fata de participant, in raport cu premiul nerevendicat corespunzator de catre acesta. In aceasta situatie, premiul va fi acordat utilizatorului aflat pe prima pozitie pe lista de rezerva.

3. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

4. Conditii de participare
La acest concurs pot participa cetateni romani sau straini, cu resedinta legala in Romania, in varsta de minimum 18 ani, care sunt de acord cu prezentul Regulament de desfasurare.
Premiile sunt nominale, netransmisibile si nu pot fi preschimbate in bani.
Participarea la concurs constituie acordul ca comentariile postate pe site-ul www.onlinestudent.ro sa fie facute publice si utilizate gratuit pe site-urile Organizatorului sau in materiale promotionale ale Organizatorului.
Odata cu transmiterea datelor de identificare, participantii se declara de acord cu prezentul Regulament si accepta sa primeasca, prin modalitatile de contact furnizate, comunicari din partea Organizatorului prezentului concurs.

5. Responsabilitate
Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizatori prin prezentul Regulament oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare care pot aparea ulterior acordarii efective a premiilor sau dupa termenul de revendicare a premiilor, prevazut in prezentul Regulament.

6. Protectia datelor personale
In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice atat numele castigatorului, cat si premiul obtinut in cadrul acestui concurs. Numele castigatorului va fi afisat pe site-urile www.onlinestudent.ro, in conformitate cu prevederile Sectiunii 2.3 a prezentului Regulament.

Organizatorul se obliga, de asemenea, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale primite si stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au –conform Legii 677/2001 - urmatoarele drepturi: dreptul la informare (Art. 12), dreptul de acces la date (Art.13), dreptul de interventie asupra datelor (Art. 14) si dreptul de opozitie (Art. 15).

Prin participarea la concurs si trimiterea datelor personale catre Organizator, participantii sunt de acord ca aceste informatii sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie folosite in viitor de catre Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

7. Clauze finale
7.1. Prezentul Regulament este disponibil in mod gratuit, pe toata perioada concursului, pe site-urile www.onlinestudent.ro.
7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica oricand utilizatorii care incearca sa fraudeze (in orice mod posibil) concursul, fara a le furniza ulterioare dovezi sau explicatii.
7.3. Participarea la acest concurs implica acceptarea prezentului Regulament.

 

 JOCURI: Actiune | Aventuri | Arcade | Fighting | Racing | Card | Casino | DressUp | Avioane | Multiplayer | Shooting | Sport | Strategy | Memorie | Yeti | Atentie 

 ONLINE STUDENT NETWORK: JOB-uri Studenti  StudentCV - Internship  Online Student News  Referate scoala   Best Online Jobs   Locuri de munca  Targ de joburi
© OnlineStudent.ro | Termeni si conditii