bogdan.daradan noiembrie 14, 2012

SAM DIVINE în Reyna Club.Reyna este mai mult decat un club nou in peisajul entertainment-ului bucurestean. Este o schimbare, este un reper pentru calitate si mai mult decat atat, pentru muzica buna. Este unul dintre putinele cluburi din Bucuresti cu deschidere si apreciere pentru subgenurile muzicii electronice care ne intampina cu o sonorizare de ultima ora si cu un decor care satisface si gusturile mai pretentioase.

Clubul Reyna a atras atentia cu o deschidere de proportii unde invitati au fost Andy Moor, Myane & Shane, nume extrem de sonore pentru publicul degustator de trance. Acum mergem mai departe cu una dintre cele mai influente dive ale muzicii house: SAM DIVINE!

Direct din Ibiza( insula pe care djita si-a pus amprenta in cluburi precum: Ushuaia, Pacha, Amnesia, Mambo, Savannah, & Hush) aceasta va crea atmosfera pe 16 noiembrie cu un sound incredibil si cu piese pozitive, pline de energie!

Lady Divine stie ce inseamna un party adevarat intrucat atunci cand nu “munceste” in spatele pupitrului este o devoratoare de petreceri de pe tot globul. Anul acesta a ajuns prin Miami, Berlin, Barcelona si Amsterdam.

Te asteptam la REYNA, vinerea aceasta sa traim o experienta unica alaturi de Sam Divine care ne va oferi the best in house music!