bogdan.daradan septembrie 13, 2012

Rafael este unul dintre cei mai noi MC din zona show-urilor de karaoke din centrul vechi al Capitalei. Născut la 23 decembrie 1974 şi cu nativul în Capricorn, Rafael este un tip sociabil, optimist şi cu mult chef de distracţie. L-am surprins după o seară nebună petrecută în club Razna la un tir rapid de întrebări…

REPORTER: Rafael, cum ai ajuns sa faci show-uri de karaoke?

RAFAEL: Cu multi ani în urmă, dar recent am început o colaborare cu TWIST MEDIA şi club Razna din zona Lipscani! Prietenii m-au îndemnat la început, dar şi eu am calităţi pentru aşa ceva :)!

REPORTER: Cand ai cantat prima oara in public?

RAFAEL: Chiar nu mai stiu, sincer! Sint ani de zile……chiar nu imi mai amintesc!

REPORTER: Care sunt interpreţii tăi favoriţi din muzica internaţională?

RAFAEL: Prea multi, sincer! In special, cei care chiar NU AU FOLOSIT CALCULATOARE, MIXERE  ci si-au folosit doar….VOCILE!!!

REPORTER: Un mesaj pentru tinerii care nu au curajul sa cante in public si sa faca show-uri de tip karaoke:)

RAFAEL:  Sa lase inhibitiile, pentru ca acest…”Karaoke” inseamna DISTRACTIE in primul rind, iar daca nu prea au voce…..cu siguranta se va gasi cineva care sa II AJUTE!!

REPORTER: Cand vei organiza următorul show?

RAFAEL: Bună întrebare! KARAOKE SAMBATA SEARA !!! Multa muzica Karaoke, multe microfoane si multa distractie … te asteapta Sambata 15 septembrie, ora 21:00, la Club RAZNA (Subsol), din Str. Lipscani 63-65, Int. Hanul cu Tei! Poti veni si mai devreme, sa te “incalzesti” deja cu o bautura pe gustul tau, ca sa fii in forma pentru Karaoke! Mai mult decit asta … TU iti alegi prima melodie, iar noi iti oferim un “shot” gratuit, ca sa iti mai “incalzim” vocea! Ia-ti prietenii si vino sa te distrezi cu noi, la seara de Karaoke! Te asteptam negresit! INTRAREA ESTE GRATUITA! În plus dacă vrei să ce melodii Karaoke vor si eventual sa iti si alegi din timp melodiile pe care le vei canta accesează playlist-ul cu TOATE melodiile Karaoke (Romanesti + Duete + Straine) aici: www.twistmedia.ro/karaoke