catalina octombrie 15, 2010

Studentilor le place muzica, acest lucru s-a dovedit deja si stau marturie sutele de casete, cd-uri si memorie virtuala folosite dintotdeauna de ei pentru a asculta muzica. Dar nu ne place doar ce este comercial sau la moda, suntem incantati si de diverse imbinari de stiluri ce scot la iveala acorduri impresionante.

Eitetsu Hayashi, cel mai bun solist de Taiko – tobe japoneze, va sustine doua concerte extraordinare impreuna cu Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijata de maestrul Horia Andreescu, pe 20 octombrie 2010, ora 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Eitetsu Hayashi va interpreta “HI-TEN-YU” – A Concerto for Japanese Drum and Orchestra, lucrare semnata de compozitorul Isao Matshushita. Prima parte a concertelor din seria “Marilor Intalniri” va cuprinde lucrari ale unor compozitori consacrati: George Enescu, Ciprian Porumbescu, Béla Bartók, Doru Popovici, Tiberiu Olah si Grigoras Dinicu.

Pentru ca Onlinestudent.ro vrea mereu sa te ajute sa explorezi noi „teritorii” si sa experimentezi mereu lucruri noi si interesante, iti propune un concurs cu ajutorul caruia poti castiga o invitatie dubla la concertul sustinut de Eitetsu Hayashi, pe 20 octombrie la Sala Palatului in Bucuresti. Participa acum la concurs, recomanda pagina de concurs Eitetsu Hayashi la 5 prieteni si poti castiga invitatia de doua persoana, ce iti permite accesul la reprezentatia de la Bucuresti, Sala Palatului.

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs Eitetsu Hayashi de pe site-ul Onlinestudent.ro la 5 prieteni cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscris automat la concurs, iar adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Onlinestudent.ro.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai implinita varsta de 18 ani, insa poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. De asemenea, trebuie sa stii ca, in cazul in care nu iti doresti sa folosesti invitatia la concert, nu vei primi in bani sau produse in contra-valoarea premiului. In schimb, acest voucher este transmisibil, astfel ca il vei putea face cadou.

Perioada de desfasurare a concursului este 15 octombrie – 20 octombrie 2010.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Invitatiile se vor ridica in ziua spectacolului, de la intrarea in “Sala Palatului”.

Castigator concurs: Laura Degeratu. Felicitari! In scurt timp vei primi un mail de la Echipa Onlinestudent.ro pentru mai multe detalii.

1 thought on “Concurs: Castiga o invitatia dubla la concertul lui Eitetsu Hayashi

Comments are closed.