Hoza Nicoleta Valeria iunie 13, 2014

banner-ISIC_fr
student cardValabil un an, poti economisi cu el peste 100 de lei intr-o saptamana urmand ponturile saptamanale de pe blogul ISIC (blog.isic.ro) si de pe pagina de facebook: facebook.com/ISICRomania.

Toti studentii si elevii din ziua de azi ar trebui sa aiba un ISIC. Mai mult, masteranzii si doctoranzii pot profita si ei. ISIC e singurul card ID recunoscut oficial in intreaga lume, nu doar in Europa, ca si dovada a statutului de student si elev. Avand sustinerea UNESCO si Uniunea Europeana, acest card este de peste 60 de ani principalul instrument al mobilitatilor pentru tineri, fiind util tuturor celor care pleaca in vacanta, work and travel sau la studii in strainatate.

Acum ISIC ofera reduceri in 126.000 de locatii din 130 de tari. In plus, ofera si reduceri locale care te pot ajuta sa economisesti peste 100 de lei saptamanal. Este important insa sa urmaresti unde anume sunt reducerile, ce promotii noi apar, ce parteneri ofera reducerile!

Bilete de avion, autocar si tren mai ieftine, reduceri la cafenele si restaurante, librarii si diverse magazine, sali de fitness si dansuri diverse, muzee, hoteluri, etc. – toate sunt disponibile posesorilor de ISIC.

Cei care nu indeplinesc conditiile pentru ISIC, dar au sub 30 de ani, se pot in continuare bucura de reduceri prin cardul IYTC – International Youth Travel Card, care vine in continuare.

Si profesorii la fel, au mii de reduceri si recunoastere globala prin ITIC – International Teacher Travel Card.

Cum il obtii?
Da click aici: http://www.isic.ro/legitimatii/ si afla toate detaliile legate de conditiile de eliberare.

De unde se pot procura cardurile?
Online – prin comanda de pe www.isic.ro
Sediul ISIC Romania – Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST)
Str. Domnita Anastasia nr 10 sector 5 Bucuresti,
Tel: +40-21 3111673; E-mail: info@isic-romania.ro | www.isic.ro
Program: Luni-Vineri: 09.00- 18.00
Partenerii distributie acreditati

student card