Tineretul Liber septembrie 10, 2009

ING Card Student este un card la fel de tare ca si ING Card Cont’ROL. Adica ai dobanda fantastica de 5,9% pentru banii din cont, ai un card foarte performant si sigur, cu care poti face plati peste tot unde vezi sigla VISA si chiar si pe net. Pentru ca esti student si trebuie sa te bucuri de asta primesti si ING Home’Bank (cel mai tare serviciu de internet banking de pe piata), tot la 0 Lei.

• are o dobanda de 5,9% pe an incepand de la primul leu de pe card. Dobanda se calculeaza zilnic si se vireaza in cont la sfarsitul fiecarei luni. Altfel spus, banii depusi in cont genereaza alti bani chiar din prima zi.
• te scoti cu un Home’Bank gratuit, adica cel mai tare sistem de internet banking din Romania; cu el poti sa-ti verifici contul sau sa-ti platesti facturi chiar si din varf de munte, daca ai net.
• poti primi optional un card gratis pe care sa-l foloseasca cel care-ti trimite bani. Acestia vor avea doar drept de depunere, deci esti stapan pe contul tau. Cand ai nevoie de bani, dai un telefon, iar ei dau fuga la banca sa-ti alimenteze contul.
• posibilitatea de a face cumparaturi fara comision online sau la comercianti, atat in tara cat si strainatate.
• ai acces in orice ING Self’Bank zilnic intre 7 dimineata si 11 noaptea; aici poti sa:
– retragi si sa depui de numerar
– verifici cati bani mai ai in contul tau ING Cont’ROL Student
– platesti facturi catre furnizori de utilitati (telefon fix si mobil, internet, cablu, lumina)

Ai nevoie de oricare dintre documentele urmatoare: carnet de student, legitimatie, adeverinta de student, doar sa fie vizat.

1 thought on “Card STUDENT de la ING

Comments are closed.