Tineretul Liber septembrie 10, 2009

Vrei sa mergi diseara la cel mai recent film? Ai vazut o geaca si trebuie sa o ai? Banca Transilvania iti ofera solutia: cardul EURO<26. VISA ELECTRON EURO<26 este un card de debit cu cont in lei si utilizare internationala, emis sub sigla Visa Electron, in regim co-branded Banca Transilvania – Euro<26 Romania.

Plateste cu EURO<26 de la Banca Transilvania la comerciantii din tara si/sau strainatate in perioada 1 – 31 decembrie 2007 si poti castiga un premiu in cadrul campaniei "CASTIGA CU CARDUL EURO<26 DE LA BANCA TRANSILVANIA". Astfel, poti intra in posesia unuia dintre urmatoarele premii oferite de Banca Transilvania si StudentMax:

• un aparat foto Olympus;
• patru vouchere Lasermaxx;
• cinci carti de la editura Cartea Veche;
• sapte pachete de cosmetice de la Oriflame.

Vor fi organizate campanii cu premii pentru detinatorii de carduri EURO<26 de la Banca Transilvania, ce fac cumparaturi cu cardul in tara si/sau strainatate. Pana in prezent au fost organizate doua astfel de actiuni, care au facut fericiti 43 de castigatori.

De ce ai avea nevoie de un card EURO<26?

Pentru ca EURO<26 de la Banca Transilvania te ajuta sa platesti sigur si comod iar, in plus, beneficiezi si de reduceri in peste 300.000 de locatii la comercianti din tara si strainatate. Astfel, vei cheltui mai putin decat crezi.

Daca ai un EURO<26 de la Banca Transilvania beneficiezi de asigurare medicala de calatorie, gratuita, oferita de BT Asigurari, pe toata durata de viata a cardului.

Mai mult, iti poti folosi cardul EURO<26 si pentru a incasa pe el bursa, banii de la parinti sau salariul. Ai acces permanet la sumele din cont, cardul fiind legat direct la contul curent in lei.

Cu EURO<26 esti scutit sa mai stai la cozi inutile pentru a plati factura, pentru ca acum poti plati direct de la bancomat, fara comision, facturile Vodafone, Orange, Zapp, Avon.

Ce trebuie sa faci ca sa obtii un card EURO<26 de la Banca Transilvania? Nimic mai simplu! Cardul se emite gratuit, pe baza de act de identitate. Tot ce trebuie sa faci este sa te deplasezi la oricare din cele peste 420 de unitati ale Bancii Transilvania si sa completezi o cerere de emitere de card.

1 thought on “Banca Transilvania VISA ELECTRON EURO<26

  1. am card visa electron recent emis si nu-l pot folosi la plati online,nu se accepta parola [dreapta spate semnatura ,cele trei nici cele patru sau toate]ce pot face? multumesc.

Comments are closed.