bogdan.daradan mai 3, 2010

In ultima vreme primesc diverse mesaje spam cu aceeasi extensie de la „nimeni” catre „nimeni”, lucru care nu e neobisnuit, numai ca am colegi care se plang ca atunci cand primesc acest gen de mesaje se trezesc ca acele spam-uri se trimit automat la baza lor de contacte.

Prin urmare am vorbit cu un prieten, pe numele lui Florin si atat:), care mi-a dat cateva sfaturi practice. Am scris instructiunile aici pentru cei care contacteaza virususul enervant de mess…

El are extensia, ca sa nu spun numele de “http://funwiththisguy.com/image.php”

Acest virus nou de mess  are urmatoarele „simtome”. Daca se intampla sa downloadati din greseala ce este pe site-ul linkuit din „virusul de mess” o sa va infectati si o sa dati mass-uri cu acel text automat.

Pentru cei care au facut greseala de a downloada acest virus exista o solutie, si anume:

1)Intrati in “Task Manager” -> procese-> inchideti procesul “infocard.exe”

2) Intrati in folders options si activati vederea fisierelor ascunse

3) intrati in c:\windows si stergeti aplicatia infocard.exe

Sanatate multa PC-urilor si laptop-urilor voastre!

7 thoughts on “UTIL! Cum sa scapi in 3 miscari de „virusii” de pe mess!

  1. frt nu am nici un infocard…am o chestie cu facebook si se trimite mereu e chiar enervant bine ca inca nu a inceput lumea sa ma dea la ign…AJUTOR!

  2. HELP!!!!PLS…..AM SI EU ACELASI VIRUS CU FACEBOOK SI MA ENERVEAZA , SI AM INTRAT IN TEAK MANAGER DA NU AM „INFOCARD.EXE” , ZICETI-MI SI MIE CE SA FAAAACC:(( CA NU MAI SUPORT ALA…PLS

Comments are closed.