cosmin iulie 28, 2015

Avem telefoane. De ce mai avem nevoie de ceasuri de mana? La fel de bine am putea sa ne intrebam: avem tricouri si blugi. De ce ne mai trebuie costume sau deux-piece-uri elegante?

Functionalitatea nu este totul, iar ceasul de mana este un statement, un accesoriu, o declaratie de incredere, un element central al stilului propriu.

Mergi la un interviu? Ceasul de mana denota atentia pe care o acorzi timpului si spune despre tine ca esti suficient de matur incat sa poti lasa deoparte telefonul pentru a te concentra asupra lucrurilor importante.

Mergi la o intalnire de afaceri? Modelul de ceas pe care alegi sa il porti arata atentia la detalii dar si respectul fata de celelelte persoane. Stii cat de important este timpul si o poti arata printr-o privire scurta aruncata spre ceas, daca lucrurile se intind peste limitele impuse de tine, insa iti arati respectul prin a acorda atentie totala celor prezenti. Un telefon asezat pe masa negocierilor poate fi perceput chiar ca o lipsa de respect si chiar de incredere in propriile tale forte.

Mergi la o intalnire cu o persoana draga? Un ceas de mana poate insemna pretuirea pe care o acorzi lucrurilor unice din viata ta, pentru ca ceasul poate fi o piesa unica, poate primita mostenire sau cumparata cu o anumita ocazie. In plus, un ceas este unul din putinele accesorii pe care un barbat le poate purta in orice ocazie si poate fi o adevarata bijuterie pentru o femeie.

Ceasul de mana poate fi unicul mod de a afla ora exacta in numeroase alte situatii. In sala de examen unde nu ai voie sa folosesti un telefon, intr-o sala de concert unde telefonul trebuie sa fie oprit, in cursul aterizarii sau decolarii avionului sau pur si simplu cand bateria destul de putin rezistenta a telefonului tau a cedat exact atunci cand ai nevoie sa stii exact daca mai sunt trei sau cinci minute.

La fel de util este si atunci cand ai mainile pline de bagaje. O simpla privire aruncata la incheietura mainii este suficienta pentru a afla ora exacta. La volan este mult mai sigur sa te uiti la ceasul de mana decat sa cauti telefonul. In plus, un ceas de mana este excelent atunci cand pur si simplu vrei sa gasesti cateva minute sau ore de relaxare in care inchiderea telefonului sau ala oricarui alt gadget modern ce iti poate arata timpul, trebuie inchis.

sursa foto