bogdan.daradan martie 30, 2010

În perioada 29 martie – 29 aprilie echipa “Let’s Do It, Romania!” organizeazã luna gunoaielor, eveniment care va debuta cu un concurs de fotografie cu premii inedite!

În fiecare zi, pe blogul  “Let’s Do It, Romania!” se va publica “poza zilei cu gunoaie”. Tema concursului este gunoiul în arealele naturale – mai exact, in concurs nu vor intra acele fotografii cu imagini din fata blocului tău, ci vor intra acelel fotografii care surprind natura maltratata de gunoaie in locuri in care nu te-ai astepta sa le gasesti cum ar fi lacul sau padurea unde mergi ocazional sa faci poze in natura.

Concursul va fi jurizat de cãtre Alex Gâlmeanu, care va desemna pe data de 6 mai cea mai bunã fotografie, iar colegii sai de echipa vor face câştigãtorului un portret unic, din materiale reciclate.

Nu uita: vezi gunoiul, ii faci pozã şi o trimiţi pe mail la adresa oana.bratila@letsdoitromania.ro specificând locul în care ai surprins mormanul, data aproximativă (luna şi anul pe cât posibil) şi, desigur, numele tău. Sperăm sincer să primim fotografii peste fotografii şi să nu ne ajungă 30 de zile pentru toate. Orişicum, chiar dacă fotografia ta nu apare în dreapta sus ca fiind “poza zilei”, ea rãmâne în concurs pentru marele premiu şi va fi supusă atenţiei lui Alex Gâlmeanu.