NETWORK STUDENTI JOB STUDENTI INTERNSHIP JOBFEST JOCURI NOI E-SCOALATIPS AMELIE CALCULATOR SALARII ANTREPRENORIAT » LOGIN ANGAJATORI

 

Home | EDITORIAL | Stiri | Burse | Universitate | Referate | Horoscop | Jocuri | Cariera | Concursuri
student lifestyle - colegi - anunturi cariera - referate - horoscop - jocuri
YOUTH ACT!V!SM

Unde crezi ca sunt cei mai inteligenti studenti?

View Results

Loading ... Loading ...

LIVE RADIO (Winamp)
Radio ZU live
Radio ZU Live
Radio21 KissFM
Radio Guerilla EuropaFM
Radio DEEA MixFM
City FM Magic FM
+ Asculta Radio ZU Live!

ANUNTURI | Avizier campus:
» toate din anunturi

» ‘Delta Zâmbeşte’ pentru 100 de copii din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

» Alatura-te proiectului Engleza pentru Viata!

» Baricada nu renunță la revendicări și la sala pentru dezbateri!

» Un proiect despre leadership pentru tinerii din București AIESEC Academy School of Leadership

» Universitatea de vara Societal mananca de la sursa!

» “Clubul Nostru” – Alpinism

» toate asociatiile

Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de aplicatii la Bursa pentru Cercetare Sociala


Schimbările demografice și socio-economice care afectează dezvoltarea Europei Centrale, de Est şi de Sud-Est sunt printre cele mai importante provocări pentru viitorul coeziunii sociale și al solidarității în societatea noastră....citeste in continuare »

SNSPA lanseaza proiectul Burse doctorale si postdoctorale pentru tineri cercetatori

Burse de studiu de 2 ani, pentru liceenii români din clasa a 10-a

O noua sesiune de candidatura pentru bursele „Constantin Brancusi”

» toate bursele

» 2D Army Swat

» 2D Knockout

» 3D MAZE

» 4 Balls

» 5 Spots

» A Stitch In Time

» AB Spermicide

» Action Driving Game – Test drive

» Adventure

» Age of Castles

» Alien

» Alien

» Another Escape

» Aqua Field

» Aqua Massaqua

» Aquarium Sprengischen

» Armor RPG Experiment

» Azumanga Druglord

» Battle Tactics United

» Birdy 2

» BMX Park

» Booty Call

» Caravana Carţii BookLand, în parcurile Cismigiu şi Herastrau din Bucureşti

» Castle Destroyer

» Crack Shot – Shooting game

» Creatorul jocului Candy Crush Saga vrea sa listeze actiuni la NYSE

» Crimson Warfare

» Crossfire

» CSI Mind Prison

» D fence 2

» Demonic Defence 4

» Divine Intervention

» Eminem Mania

» Eminem Mania

» Escape Game

» Exclusivitate! Mircea Badea se bate cu Emil Boc – Super Tare!

» FF FlashRPG

» Fish Hunter – Testeaza-ti skill-urile de vanator

» Fishing Game

» Fishing Impossible

» Flash Halo CTF

» Flash Ludo

» Flash Mario Bros

» Flight Simulator

» Flying Gonzo

» Free Ride

» Gandy s Quest

» Gangsta

» Get a Grip

» Global Player

» Go Santa

» toate jocurile

ANOFM: Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 1.221 locuri de muncă

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 16.900 locuri de muncă, în data de 23 iulie 2014. Situația locurilor de muncă vacante, în fiecare județ: Cluj — 2680, București — 1724, Prahova — 1694, Argeș — 912, Arad...citeste in continuare »

Seara prieteniei „În parc” cu Ana Ularu și Istvan Teglas pe 25 iulie

Ana Ularu și Istvan Teglas ne arată evoluția prieteniei în comedia „În parc”, vineri 25 iulie, ora 22:00, Godot Cafe-teatru, str. Blănari nr 14, 0736414244. Printr-o succesiune de 4 scene de un ceas, publicul ia parte la certurile în rime ale Veronicăi Micle cu Eminescu, la strategiile de război pe care i le propunea Mița...citeste in continuare »

Apel pentru aplicații: Wild Card în cadrul progamului de masterat ex.e.r.ce în coregrafie, cercetare și performance

Asociația 4Culture în parteneriat cu Centre Chorégraphique National Montpellier Languedoc Roussillon oferă cel de-al treilea Wild Card în cadrul proiectului de cooperare Life Long Burning (2013-2018). Programul se desfășoară în perioada 15 septembrie — 3 octombrie 2014, la Centre Chorégraphique National de Montpellier Languedoc Roussillon din Franța și este adresat unui tânăr artist român, ce...citeste in continuare »

Conferinta: Clădiri mai puțin cunoscute din creația arhitectului Ion D. Berindey

Joi, 24 iulie de la ora 19:00, la Muzeul Municipiului București — Palatu Suțu are loc conferința ‘Clădiri mai puțin cunoscute din creația arhitectului Ion D. Berindey’ susținută de lectorul universitar dr. Sidonia Teodorescu. Fiu al arhitectului Dimitrie Berindey (1831-1884), Ion D. Berindey (1871-1928) a absolvit Școala de Arte Frumoase din Paris în anul 1897,...citeste in continuare »

MNAR vă invită la programul OPERA SUB CLAR DE… LUPĂ: Lăutul de Ștefan Luchian

Muzeul Național de Artă al României vă invită să participați la programul OPERA SUB CLAR DE… LUPĂ: Lăutul de Ștefan Luchian la Muzeul K.H. Zambaccian (Str. Muzeul Zambaccian, nr. 21A). Vizitele au loc astfel: Joi, 24 iulie, ora 17.30 Duminică, 27 iulie, ora 11.30 Se plătește doar biletul de intrare în muzeu, fără taxa de...citeste in continuare »

Biblioteca Metropolitană București a lansat Grădina de citit

Bucureștenii care trec prin zona Piața Amzei se pot bucura zilnic, între orele 09.00 – 21.00, de umbră, culoare și WiFi gratuit. Fie că se delectează cu volume împrumutate de la bibliotecă, fie că vor să înlocuiască terasele zgomotoase, cu toții sunt așteptați în spațiul amenajat, decorat și colorat de voluntari. Spațiul va fi ocrotit...citeste in continuare »

Litera încurajează lectura de vacanță prin campania Cărți citești, în Kos călătorești!

Editura Litera a lansat campania Cărți citești, în Kos călătorești! prin care oricare cititor Litera poate câștiga un sejur pentru două persoane în insula Kos din Grecia în valoare de 1000 de euro. Campania se desfașoară în perioada 15 iulie — 25 august la toate Boostop-urile Litera. Pentru a se înscrie, cititorii trebuie să achiziționeze...citeste in continuare »

EURES ofera 105 locuri de munca in strainatate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilității Forței de Muncă din Europa — EURES oferă 105 locuri de munca, astfel: Angajatorii din Norvegia oferă 3 locuri de munca în meseriile de Bucatar preparate indiene si veterinar; Angajatorii din Germania oferă 79 locuri de muncă în meseriile de: asistent medical; lucrători...citeste in continuare »

Tineri din 25 de țări vor vizita România în cadrul proiectului “Discover Romania Beyond Dracula”

Tineri din 25 de țări vor vizita România în cadrul proiectului “Discover Romania Beyond Dracula”, ce se va desfășura în perioada 20 iulie – 31 august, informează organizatorii, AIESEC România. Cei 60 de tineri provin din Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia,...citeste in continuare »

Pelicula ”Closer to the moon” si trupa byron deschid Festivalul de Film Istoric Rasnov 2014

Ediția cu numărul șase a Festivalului de Film Istoric Râșnov, ce se va desfășura între 1 și 10 august 2014, va fi deschisă de cea mai recentă producție a regizorului Nae Caranfil, “Closer to the moon”, și de concertul trupei de rock alternativ byron. Programul complet al festivalului va cuprinde peste 40 de filme documentare...citeste in continuare »

Un nou weekend Summer Bazar la ROMEXPO

In acest weekend, ROMEXPO se transforma din nou in destinatia shopping-ului si a distractiei estivale. Astfel, Summer Bazar – Targul estival de bunuri de larg consum isi asteapta vizitatorii cu oferte tentante ce nu trebuie ratate. Obiectele handmade – traditionale sau minimaliste – lucrate cu mare atentie de mesteri priceputi si antichitatile pretioase vor fi...citeste in continuare »

Înscrierea la ASE București pentru concursul de admitere la programele de licență va avea loc între 15-18 iulie

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic din România — conform rezultatelor clasamentului U-Multirank 2014, un nou instrument de clasificare a universităților la nivel global, dezvoltat de Uniunea Europeană — organizează înscrieri pentru admiterea la programele de studii universitare de licență cu frecvență, în perioada 15-18 iulie a.c. Pentru programele de licență...citeste in continuare »

Universitatea de Vest din Timișoara: Rezultatele bacalaureatului, eșec anunțat de politicile educaționale din ultimii 20 de ani

Din rezultatele prezentate de către Ministerul Educației aflăm că, la nivel național, au promovat bacalaureatul cu 3% mai mulți absolvenți decât în 2013. Însă, nu putem privi aceste date fără să nu luăm în calcul că aproximativ un sfert dintre elevii claselor a XII-a nu s-au înscris anul acesta la examenul de bacalaureat. Sunt 44.000...citeste in continuare »

România fără anestezie! Conferințele de la Palatul Suțu ne invită săptămâna aceasta la o întâlnire cu Octavian Buda

Conferința are loc joi, 10 iulie, de la ora 19:00. Intrarea 7 lei. În preț este inclusă vizitarea expoziției permanente, a expoziției temporare ‘Constantin Isachie, un pictor al mondenității bucureștene’ și a Salonului BD: Povești din București în Benzi Desenate. Ca orice domeniu spiritual de elită, lumea medicală din România a funcționat și funcționează pe...citeste in continuare »

EY adera la initiativa Alliance for YOUth pentru a sprijini combaterea somajului in randul tinerilor

EY se alătură iniţiativei europene Alliance for YOUth şi are în plan să ofere, până în 2020, tinerilor care îşi caută un loc de muncă, 55.000 de locuri în sesiuni de training şi 35.000 de poziţii în programe de internship la nivelul întregii Europe. Alliance for YOUth este o iniţiativă prin care marile companii îşi propun...citeste in continuare »

CURS Murmur colectiv: Introducere în Permacultură

“Introducere în permacultură” va fi un curs introductiv în care vor predomina noţiunile generale despre permacultură, vor fi aprofundate câteva metode şi intrumente de design permacultural care ajută participanţii să elaboreze proiecte interesante şi utile chiar în timpul cursului precum şi, de ce nu, şi după finalizarea acestuia. Participanţii vor explora conceptul permacultura, eticile şi...citeste in continuare »

ANOSR: Studentii cer demisia Ministrului pentru Invatamant Superior pentru dezastrul din sistem cauzat de schimbari legislative demne de tarile din lumea a treia

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) isi exprima public indignarea fata de prevederile Ordinului de Urgenta nr . 49/2014 ce modifica Legea Educatiei Nationale emis de Guvernul Ponta in urma cu trei zile, prevederi ce macelaresc orice sansa a studentilor de a beneficia de un sistem de invatamant superior de calitate. Analizand prevederile...citeste in continuare »

Cardul ISIC – Testimonial

E vacanta! E weekend! E distractie! Se spune ca weekendul este un prilej de sarbatoare pentru toata lumea! Iar combinat cu vacanta, avem dubla sarbatoare! Dar cum sarbatorim? Fie ca mergem la mare, la munte, in club sau la plimbare in parc, banii parca nu sunt niciodata de ajuns. Iata ce ne idei ne da...citeste in continuare »

Literatura din accident: Cum ajută un cățel o scriitoare

El vorbește cu privirea – povestea unui supraviețuitor cu patru lăbuțe de Teodora Gheorghe RAVI este un câine-minune. Nu știe trucuri, nici nu poate sta picior peste picior într-un fotoliu la un pahar de vorbe cu un coleg de breaslă. Nimic kafkian. Este un câine comunitar (să fie oare el parte din comunitatea oamenilor?) care...citeste in continuare »

Ministerul Educației Naționale anunţă lansarea proiectului IMPACT

Incepand cu data de 01.04.2014, Ministerul Educatiei Nationale, în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară București și Universitatea POLITEHNICA Bucuresti, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica Timisoara, implementeaza proiectul “Îmbunătățirea calității sistemului național de învățământ superior în conformitate cu schimbările societății bazate pe cunoaștere și cu dinamica pieței...citeste in continuare »

Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de aplicatii la Bursa pentru Cercetare Sociala

Schimbările demografice și socio-economice care afectează dezvoltarea Europei Centrale, de Est şi de Sud-Est sunt printre cele mai importante provocări pentru viitorul coeziunii sociale și al solidarității în societatea noastră. Fundaţia ERSTE invită cercetătorii, oamenii de știință și practicienii din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est să aplice cu proiecte de cercetare pe teme...citeste in continuare »

EURES dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier — gastronomic

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier — gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la Brașov în zilele de 27 și 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor...citeste in continuare »

Pianistul român Sergiu Tuhuțiu – o poveste excepțională

20.000 de like-uri pe Facebook. Atât a trebuit să strângă pianistul român Sergiu Tuhuțiu pentru a primi, la schimb, un album. Provocarea i-a fost lansată de către o reputată casă de discuri londoneză care i-a pus la dispoziție o singură săptămână pentru îndeplinirea pariului. Povestea lui Sergiu s-a transformat, rapid, într-un fenomen viral, pariul a...citeste in continuare »YOUTH LEADERSHIP / YOUNG LEADERS:


Diana Nicula - AIESEC

 

Alexandru Streinu - ASLS

 

Andreea Lupu - AEGEE

 

Andrei Vasile - ASCIG

 

Radu Zernoveanu - LSRS

 

Teodora Stefan - BOS

 

Sorin Nuta - SSUB

 

Eliza Chirila - USR

 

Elena Croitoru - ECOTUR

 

Andreea Iosef - AEGEE

 

Abonare Newsletter
EMAIL:
Oras:
Data nasterii: ex: 1982-02-07 (an-luna-zi)

Completeaza corect adresa de email.
HOROSCOP ZILNIC inainte de cursuri
berbec
Berbec
taur
Taur
gemeni
Gemeni
rac
Rac
leu
Leu
fecioara
Fecioara
balanta
Balanta
scorpion
Scorpion
sagetator
Sagetator
capricorn
Capricorn
varsator
Varsator
pesti
Pesti

Foto - Voluntari in Actiune - Fotografii inedite

Seara prieteniei „În parc” cu Ana Ularu și Istvan Teglas pe 25 iulie
Ana Ularu și Istvan Teglas...citeste in continuare »
Conferinta: Clădiri mai puțin cunoscute din creația arhitectului Ion D. Berindey
Joi, 24 iulie de la...citeste in continuare »
MNAR vă invită la programul OPERA SUB CLAR DE… LUPĂ: Lăutul de Ștefan Luchian
Muzeul Național de Artă al...citeste in continuare »
Litera încurajează lectura de vacanță prin campania Cărți citești, în Kos călătorești!
Editura Litera a lansat campania...citeste in continuare »
Hai la Iarmaroc de SF. Ilie la Muzeul National al Satului ‘Dimitrie Gusti’
Muzeul Național al Satului ‘Dimitrie...citeste in continuare »
Pelicula ”Closer to the moon” si trupa byron deschid Festivalul de Film Istoric Rasnov 2014
Ediția cu numărul șase a...citeste in continuare »
Istvan Teglas – singurul actor de teatru-performance activ pe timpul verii
În lunile sufocante de vară...citeste in continuare »
» toate evenimentele
ANOFM: Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 1.221 locuri de muncă
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
EURES ofera 105 locuri de munca in strainatate
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței...citeste in continuare »
Zitec si-a marit echipa cu 20% in primul semestru si urmeaza sa angajeze inca 20 de persoane
Zitec, unul dintre principalii producători...citeste in continuare »
EURES dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier — gastronomic
Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței...citeste in continuare »
ANOFM: 959 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
ANOFM: 1.180 locuri de munca pentru persoanele cu studii superioare pe 26 iunie
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
EURES ofera 139 locuri de munca in Norvegia, Marea Britanie, Franta, Ungaria si Germania
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței...citeste in continuare »
» toate din jobs

 

 JOCURI: Actiune | Aventuri | Arcade | Fighting | Racing | Card | Casino | DressUp | Avioane | Multiplayer | Shooting | Sport | Strategy | Memorie | Yeti | Atentie 


Recomandari utile: Curs valutar: Curs Euro / Curs Dolar / Curs Gram Aur / Curs Dolar australian / Curs Franc Elvetian / Curs Lira sterlina | Convertor valutar

 ONLINE STUDENT NETWORK: JOB-uri Studenti  StudentCV - Internship  Online Student News  Referate scoala   Best Online Jobs   Locuri de munca  Targ de joburi
© OnlineStudent.ro | Termeni si conditii | OnlineStudent.ro este un proiect non-guvernamental, non-profit al CRSC Europe

Good to know :)