NETWORK STUDENTI JOB STUDENTI INTERNSHIP JOBFEST JOCURI NOI E-SCOALATIPS AMELIE CALCULATOR SALARII ANTREPRENORIAT » LOGIN ANGAJATORI

 

Home | EDITORIAL | Stiri | Burse | Universitate | Referate | Horoscop | Jocuri | Cariera | Concursuri
student lifestyle - colegi - anunturi cariera - referate - horoscop - jocuri
YOUTH ACT!V!SM

Care este cel mai cool CAMPUS?

View Results

Loading ... Loading ...

LIVE RADIO (Winamp)
Radio ZU live
Radio ZU Live
Radio21 KissFM
Radio Guerilla EuropaFM
Radio DEEA MixFM
City FM Magic FM
+ Asculta Radio ZU Live!

ANUNTURI | Avizier campus:
» toate din anunturi

» ‘Delta Zâmbeşte’ pentru 100 de copii din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

» Alatura-te proiectului Engleza pentru Viata!

» Baricada nu renunță la revendicări și la sala pentru dezbateri!

» Un proiect despre leadership pentru tinerii din București AIESEC Academy School of Leadership

» Universitatea de vara Societal mananca de la sursa!

» “Clubul Nostru” – Alpinism

» toate asociatiile

Start Me Up: Burse pentru o noua generatie de tineri antreprenori – inscrieri pana pe 31 august


Eşti pregătit să ieşi din zona de confort, să îţi descoperi potenţialul antreprenorial şi să înveţi cum să porneşti propria ta afacere? Aplică acum la bursele pentru participarea la şcoala...citeste in continuare »

Google da startul inscrierilor pentru editia 2015 in programul RISE Awards!

Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de aplicatii la Bursa pentru Cercetare Sociala

SNSPA lanseaza proiectul Burse doctorale si postdoctorale pentru tineri cercetatori

» toate bursele

» 2D Army Swat

» 2D Knockout

» 3D MAZE

» 4 Balls

» 5 Spots

» A Stitch In Time

» AB Spermicide

» Action Driving Game – Test drive

» Adventure

» Age of Castles

» Alien

» Alien

» Another Escape

» Aqua Field

» Aqua Massaqua

» Aquarium Sprengischen

» Armor RPG Experiment

» Azumanga Druglord

» Battle Tactics United

» Birdy 2

» BMX Park

» Booty Call

» Caravana Carţii BookLand, în parcurile Cismigiu şi Herastrau din Bucureşti

» Castle Destroyer

» Crack Shot – Shooting game

» Creatorul jocului Candy Crush Saga vrea sa listeze actiuni la NYSE

» Crimson Warfare

» Crossfire

» CSI Mind Prison

» D fence 2

» Demonic Defence 4

» Divine Intervention

» Eminem Mania

» Eminem Mania

» Escape Game

» Exclusivitate! Mircea Badea se bate cu Emil Boc – Super Tare!

» FF FlashRPG

» Fish Hunter – Testeaza-ti skill-urile de vanator

» Fishing Game

» Fishing Impossible

» Flash Halo CTF

» Flash Ludo

» Flash Mario Bros

» Flight Simulator

» Flying Gonzo

» Free Ride

» Gandy s Quest

» Gangsta

» Get a Grip

» Global Player

» Go Santa

» toate jocurile

Te-ai saturat de glumele cu Chuck Norris? Urmareste un film cu Steven Seagal!

Pe 4 septembrie, Crime + InvestigationTM (CI) va difuza premiera unui nou serial, „Steven Seagal: Apărătorul legii”. Episoadele acestei serii vor fi difuzate în fiecare joi, la ora 23:00. „Steven Seagal: Apărătorul legii” urmărește activitatea lui Steven Seagal în cadrul poliţiei din SUA. Seagal colaborează cu șeriful din districtul Maricopa, statul Arizona, şi execută mandante...citeste in continuare »

Caravana LSRS revine cu ediția de toamnă – 27 august și 21 septembrie

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) organizează între 27 august și 21 septembrie o nouă ediție a Caravanei LSRS. Succesul din anii anteriori și reușita ediției din primăvara lui 2014 au demonstrat că interesul tinerilor români pentru studiile peste hotare este din ce în ce mai mare și nevoia de informații a acestora crește proporțional....citeste in continuare »

Start Me Up: Burse pentru o noua generatie de tineri antreprenori – inscrieri pana pe 31 august

Eşti pregătit să ieşi din zona de confort, să îţi descoperi potenţialul antreprenorial şi să înveţi cum să porneşti propria ta afacere? Aplică acum la bursele pentru participarea la şcoala de antreprenoriat Start Me Up şi vino alături de echipa Akcees în perioada 14 – 20 septembrie la Predeal pentru a trăi o experienţă antreprenorială...citeste in continuare »

ANAF scoate la concurs 40 de posturi în domeniul IT – deadline 2 septembrie

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează concurs, în 16 septembrie (proba practică) și 17 septembrie a.c. (proba scrisă), pentru ocuparea a 40 de funcții publice de execuție vacante în cadrul Direcției generale de tehnologia informației. Condițiile de participare la concurs sunt cele generale, prevăzute de art. 54 din Legea 188/ 1999, republicată, cu modificările și...citeste in continuare »

‘Filme bune sub clar de lună, în Vama Veche’ între 21-31 august în Vama Veche

A zecea ediție a Romania International Film Festival (Ro-IFF), evenimentul cinematografic anual dedicat iubitorilor filmelor care nu sunt distribuite în circuitul multiplexurilor, se desfășoară între 21-31 august în Vama Veche și între 21-28 noiembrie în București. Sub sloganul ‘Filme bune sub clar de lună, în Vama Veche’, în locațiile Amfiteatru — La Pescărie și Sandalandala,...citeste in continuare »

ANOFM: 1.024 locuri de munca vacante pe 25 august pentru persoanele cu studii superioare

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacanțe, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 16.395 locuri de muncă, în data de 25 August 2014. Situația locurilor de muncă vacanțe, în fiecare județ: București — 2035, Cluj — 1963, Prahova — 1491, Arad — 959, Iași...citeste in continuare »

Bucureștiul reanimat: Festivalul Anim’est revine la început de octombrie

Între 3 și 12 octombrie, cel mai dinamic și îndrăgit festival de film din București se întoarce pentru cea de-a noua ediție. Zece zile de filme de animație de calitate, o selecție atentă completată de workshopuri, masterclassuri, nopți tematice de muzică și film, petreceri și întâlniri dedicate animației își așteaptă publicul la Cinema Studio, Cinema...citeste in continuare »

Google da startul inscrierilor pentru editia 2015 in programul RISE Awards!

Google dă startul înscrierilor pentru ediția 2015 a programului RISE Awards, care are ca scop încurajareatinerilor din învățământul preuniversitar să urmeze o carieră în științele informatice. În cadrul RISE Awards, Google oferă granturi organizațiilor din întreaga lume, pentru a derula programe menite să înlesnească accesul fetelor, minorităților și elevilor cu situații economico-sociale precare, la educația...citeste in continuare »

MEN: Olimpicii români au cucerit patru medalii la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru seniori

Lotul olimpic de informatică al României a cucerit patru medalii (o medalie de aur și trei medalii de argint) la a XXII-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Informatică, desfășurată la Ankara, în perioada 10 — 17 august. Medalia de aur a fost obținută de Mihai-Iulian Andreescu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național de...citeste in continuare »

1079 locuri de munca vacante pentru persoanele cu studii superioare pe 18 august 2014

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 15.294 locuri de muncă, în data de 18 August 2014. Situația locurilor de muncă vacante, în fiecare județ: București — 1956, Cluj — 1678, Prahova — 1436, Arad — 912, Timiș...citeste in continuare »

Metrorex: Accesul la metrou prin SMS nu va mai fi posibil

Accesul la metrou prin SMS nu va mai fi posibil începând de vineri, informează Metrorex. Potrivit reprezentanților companiei, valoarea călătoriilor neutilizate până la această dată va fi restituită și evidențiată în următoarea factură emisă de operatorul de telefonie mobilă, iar pentru utilizatorii de pre-pay suma va fi creditată în contul cartelei deținute. Metrorex și Telcor...citeste in continuare »

SIEMENS se extinde in Romania! 210 de persoane vor fi angajate in Cluj Napoca in urmatorii 3 ani

Siemens, una dintre cele mai importante companii de inginerie electrică din lume, își extinde prezența pe piața din România prin inaugurarea unui nou centru de cercetare și dezvoltare /R&D/ în Cluj Napoca, unde va angaja 210 persoane în următorii trei ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Noul centru R&D va funcționa sub...citeste in continuare »

A 3-a etapa a Campionatului National Individual de Scrabble „Scrabble la Mare” ia startul!

C.S Impetus și Federația Română de Scrabble vă invită la a 3-a etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble, „Scrabble la Mare”. Descoperă un joc antrenant, un joc de societate, un joc ca în filme. Crezi că știi cuvinte? Vino să ne arăți și să cunoști campionii României! Chiar dacă nu ai jucat niciodată, acesta este...citeste in continuare »

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii (25 – 28 august)

Indiferent daca lucrezi in corporatie, esti antreprenor, director de companie sau student, esti conectat cu oamenii din jurul tau si cu totii suntem dependenti unii de altii. Dar cum ne putem folosi de asta? Fundatia Calea Victoriei va invita la Atelierul de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii (25 – 28 august) cu...citeste in continuare »

10 meme-uri pentru vara inspirate de filmele Comedy Central Extra

Vara nu ar trebui sa treaca fara sa ne ramana in minte cateva invataturi. Asadar, iata 10 meme-uri pentru vara aceasta inspirate de filmele Comedy Central Extra. Daca vrei sa vezi de unde ne-am inspirat, gasesti mai jos programul pentru fiecare film difuzat pe canalul Comedy Central Extra. 1. South Park (Comedy Central Extra, de luni până vineri...citeste in continuare »

Reinventează-te la şcoala de antreprenoriat Start Me Up

Tinerii pasionaţi de antreprenoriat care vor să înveţe cum să îşi transforme ideile în afaceri de succes sunt invitaţi să aplice la cea de a treia ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up, proiect Akcees care se va desfăşura în perioada 14 – 20 septembrie la Pensiunea Speranţa din Predeal. Înscrierile la eveniment se...citeste in continuare »

Incubator107 te vrea ca intern! Deadline: 1 septembrie

Lansarea incubatorship-ului: un pretext să înveți de la și împreună cu echipa incubator107 totul despre organizarea într-un ritm nebun a 13 ateliere lunare cu întâlniri zilnice, lansarea nocturnelor, colaborarea cu asociații, companii sau parteneri media, construirea unei comunități în jurul pasiunii și despre visare, ambiție și creativitate. Echipa așteaptă CV-ul și motivația ta la noi@incubator107.com...citeste in continuare »

BaniIQ încurajează educaţia financiară şi răsplăteşte cunoştinţele cu premii în bani

Programul naţional de educaţie financiară BaniIQ, lansat de Visa Europe împreună cu băncile membre din România, încurajează orice persoană să parcurgă trainingul online pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele financiare şi oferă, până la 30 septembrie 2014, şansa de a câştiga premii în valoare de 100 de lei sau marele premiu de 1000 de euro. Trainingul BaniIQ...citeste in continuare »

Young Researchers’ Workshop – un eveniment dedicat tinerilor cercetători

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților din România (C.A.E.S.A.R.) organizează în perioada 9-10 septembrie 2014 evenimentul C.A.E.S.A.R. Young Researchers’ Workshop cu tema Rolul antreprenoriatului în dezvoltarea de inovații tehnologice pentru persoanele în vârstă. Evenimentul este organizat în România cu sprijinul Ministerului Educației Naționale (MEN), Unității Executive...citeste in continuare »

Ministerul Tineretului și Sportului a lansat apelul de candidaturi pentru Programul „Delegat de Tineret la ONU”, mandatul 2014-2015

Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, a lansat apelul de candidaturi pentru selecția Delegaților de Tineret ai României la Națiunile Unite, pentru mandatul 2014-2015. Aflat la a 8-a ediție, „Delegat de Tineret al României la Naţiunile Unite” este un program guvernamental, implementat de către Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu...citeste in continuare »

Design-ul romanesc “in fel si chip” pe 11 si 12 septembrie la ROMEXPO

Design-ul este in toate aspectele vietii si ne influenteaza zi de zi – aceasta este conceptul sub care se desfasoara in acest an Conferinta de Design din cadrul Targului international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM. Dupa “Design, Concept of Living” si “Design is pure lust” organizatorii sunt pregatiti sa prezinte publicului o noua fata...citeste in continuare »

Wisdom Coaching lanseaza campania “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!”

Scoala de formare in coaching Wisdom Coaching lanseaza o campanie dedicatajurnalistilor si bloggerilor, sub indemnul “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!”. Datorita influentei lor, jurnalistii si bloggeri au un important rol social. Propunerea campaniei este de a le oferi acestora instrumentele pentru a putea schimba un mic univers...citeste in continuare »

Los Angeles și New York, top destinații de vacanță inspirate din filmele Paramount

Agitația orașului, căldura istovitoare și munca de zi cu zi sunt lucrurile pe care le experimentam vara și care ne fac să ne gândim la un singur lucru: cele mai interesante destinații de vacanță. Pentru că suntem în luna August, luna vacanței, va puteți inspira din filmele difuzate în această perioadă la Paramount Channel, precum...citeste in continuare »YOUTH LEADERSHIP / YOUNG LEADERS:


Diana Nicula - AIESEC

 

Alexandru Streinu - ASLS

 

Andreea Lupu - AEGEE

 

Andrei Vasile - ASCIG

 

Radu Zernoveanu - LSRS

 

Teodora Stefan - BOS

 

Sorin Nuta - SSUB

 

Eliza Chirila - USR

 

Elena Croitoru - ECOTUR

 

Andreea Iosef - AEGEE

 

Abonare Newsletter
EMAIL:
Oras:
Data nasterii: ex: 1982-02-07 (an-luna-zi)

Completeaza corect adresa de email.
HOROSCOP ZILNIC inainte de cursuri
berbec
Berbec
taur
Taur
gemeni
Gemeni
rac
Rac
leu
Leu
fecioara
Fecioara
balanta
Balanta
scorpion
Scorpion
sagetator
Sagetator
capricorn
Capricorn
varsator
Varsator
pesti
Pesti

Foto - Voluntari in Actiune - Fotografii inedite

Te-ai saturat de glumele cu Chuck Norris? Urmareste un film cu Steven Seagal!
Pe 4 septembrie, Crime +...citeste in continuare »
‘Filme bune sub clar de lună, în Vama Veche’ între 21-31 august în Vama Veche
A zecea ediție a Romania...citeste in continuare »
Bucureștiul reanimat: Festivalul Anim’est revine la început de octombrie
Între 3 și 12 octombrie,...citeste in continuare »
A 3-a etapa a Campionatului National Individual de Scrabble „Scrabble la Mare” ia startul!
C.S Impetus și Federația Română...citeste in continuare »
10 meme-uri pentru vara inspirate de filmele Comedy Central Extra
Vara nu ar trebui sa...citeste in continuare »
Design-ul romanesc “in fel si chip” pe 11 si 12 septembrie la ROMEXPO
Design-ul este in toate aspectele...citeste in continuare »
Los Angeles și New York, top destinații de vacanță inspirate din filmele Paramount
Agitația orașului, căldura istovitoare și...citeste in continuare »
» toate evenimentele
ANAF scoate la concurs 40 de posturi în domeniul IT – deadline 2 septembrie
Agenția Națională de Administrare Fiscală...citeste in continuare »
ANOFM: 1.024 locuri de munca vacante pe 25 august pentru persoanele cu studii superioare
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
1079 locuri de munca vacante pentru persoanele cu studii superioare pe 18 august 2014
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
SIEMENS se extinde in Romania! 210 de persoane vor fi angajate in Cluj Napoca in urmatorii 3 ani
Siemens, una dintre cele mai...citeste in continuare »
Angajari la ORANGE Romania
La Orange te întâmpină întotdeauna...citeste in continuare »
Departamentul de Energie: 30 de tineri absolventi vor fi angajati
Departamentul pentru Energie a demarat...citeste in continuare »
ANOFM: Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 1.221 locuri de muncă
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
» toate din jobs

 

 JOCURI: Actiune | Aventuri | Arcade | Fighting | Racing | Card | Casino | DressUp | Avioane | Multiplayer | Shooting | Sport | Strategy | Memorie | Yeti | Atentie 


Recomandari utile: Curs valutar: Curs Euro / Curs Dolar / Curs Gram Aur / Curs Dolar australian / Curs Franc Elvetian / Curs Lira sterlina | Convertor valutar

 ONLINE STUDENT NETWORK: JOB-uri Studenti  StudentCV - Internship  Online Student News  Referate scoala   Best Online Jobs   Locuri de munca  Targ de joburi
© OnlineStudent.ro | Termeni si conditii | OnlineStudent.ro este un proiect non-guvernamental, non-profit al CRSC Europe

Good to know :)