NETWORK STUDENTI JOB STUDENTI INTERNSHIP JOBFEST JOCURI NOI E-SCOALATIPS AMELIE CALCULATOR SALARII ANTREPRENORIAT » LOGIN ANGAJATORI

 

Home | EDITORIAL | Stiri | Burse | Universitate | Referate | Horoscop | Jocuri | Cariera | Concursuri
student lifestyle - colegi - anunturi cariera - referate - horoscop - jocuri
YOUTH ACT!V!SM

Care este cel mai cool CAMPUS?

View Results

Loading ... Loading ...

LIVE RADIO (Winamp)
Radio ZU live
Radio ZU Live
Radio21 KissFM
Radio Guerilla EuropaFM
Radio DEEA MixFM
City FM Magic FM
+ Asculta Radio ZU Live!

ANUNTURI | Avizier campus:
» toate din anunturi

» ‘Delta Zâmbeşte’ pentru 100 de copii din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării

» Alatura-te proiectului Engleza pentru Viata!

» Baricada nu renunță la revendicări și la sala pentru dezbateri!

» Un proiect despre leadership pentru tinerii din București AIESEC Academy School of Leadership

» Universitatea de vara Societal mananca de la sursa!

» “Clubul Nostru” – Alpinism

» toate asociatiile

AMOFM organizeaza o noua editie a “Bursei locurilor de munca pentru absolventi” pe 26 septembrie


Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București va organiza vineri, 26 septembrie 2014, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a ‘Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți’. Acțiunea va...citeste in continuare »

Start Me Up: Burse pentru o noua generatie de tineri antreprenori – inscrieri pana pe 31 august

Google da startul inscrierilor pentru editia 2015 in programul RISE Awards!

Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de aplicatii la Bursa pentru Cercetare Sociala

» toate bursele

» 2D Army Swat

» 2D Knockout

» 3D MAZE

» 4 Balls

» 5 Spots

» A Stitch In Time

» AB Spermicide

» Action Driving Game – Test drive

» Adventure

» Age of Castles

» Alien

» Alien

» Another Escape

» Aqua Field

» Aqua Massaqua

» Aquarium Sprengischen

» Armor RPG Experiment

» Azumanga Druglord

» Battle Tactics United

» Birdy 2

» BMX Park

» Booty Call

» Caravana Carţii BookLand, în parcurile Cismigiu şi Herastrau din Bucureşti

» Castle Destroyer

» Crack Shot – Shooting game

» Creatorul jocului Candy Crush Saga vrea sa listeze actiuni la NYSE

» Crimson Warfare

» Crossfire

» CSI Mind Prison

» D fence 2

» Demonic Defence 4

» Divine Intervention

» Eminem Mania

» Eminem Mania

» Escape Game

» Exclusivitate! Mircea Badea se bate cu Emil Boc – Super Tare!

» FF FlashRPG

» Fish Hunter – Testeaza-ti skill-urile de vanator

» Fishing Game

» Fishing Impossible

» Flash Halo CTF

» Flash Ludo

» Flash Mario Bros

» Flight Simulator

» Flying Gonzo

» Free Ride

» Gandy s Quest

» Gangsta

» Get a Grip

» Global Player

» Go Santa

» toate jocurile

ANOFM: 17.857 locuri de muncă vacante în data de 31 Octombrie 2014

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 17.857 locuri de muncă, în data de 31 Octombrie 2014. Situaţia locurilor de muncă vacante, în fiecare judeţ: Cluj – 2.978, Bucureşti – 2.696, Prahova – 1.307, Arad – 1.041, Iaşi...citeste in continuare »

Ateliere de dans contemporan la WASP in noiembrie si decembrie

WASP — Working Art Space and Production continuă programul de Formare Profesională început în anul 2013, printr-o serie amplă de ateliere conduse de profesioniști români și străini. Programul cuprinde workshop-uri, invitați speciali, prezentări periodice și sesiuni de feedback, într-un format special ce-și propune încurajarea folosirii unor metode noi, alternative, de cercetare și formare profesională continuă,...citeste in continuare »

Doi tineri de 17 ani vor sa schimbe Romania. Vezi cine sunt designerii OPEN VOTE

Ei sunt cei doi liceeni din Bucuresti care vor sa schimbe intreg procesul electoral din Romania. Aplicatia OpenVote va schimba regulile campaniilor electorale in care voturile se vindeau pe faina, zahar si ulei! Designul aplicației OpenVote a fost realizat de Theodor Marcu și Ștefan Gergely (foto), doi tineri de 17 ani, care isi propun sa aduca...citeste in continuare »

UBB, alaturi de Cluj IT Cluster, lanseaza un program de internship pentru 450 de studenti

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Cluj IT Cluster, unul dintre cele mai importante clustere în domeniul IT la nivel naţional, lansează proiectul POSDRU „Creșterea oportunităților de ocupabilitate prin practică de succes (PRACT-IT)”, prin care va facilita participarea a 450 de studenți la stagii de practică, cu durata de 3 săptămâni, în cadrul a...citeste in continuare »

Fundaţia C.A.E.S.A.R.: Cine votează contează!

Fundaţia C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților din România) a lansat în data de 24 octombrie 2014 campania „Cine votează contează!”. Această campanie îşi propune să combată absenteismul la vot din ultimii ani. Campania „Cine votează contează!” este o iniţiativă a Fundaţiei C.A.E.S.A.R. de mobilizare civică, într-un moment important pentru democrația românească:...citeste in continuare »

Campania Anului 2014: Învață cum să îți creezi jobul!

Nu găsești jobul pe care ți-l dorești? Tot mai mulți tineri descoperă că e din ce în ce mai greu să îți găsești jobul potrivit, dar numai o parte știu că depinde de ei să și-l creeze. SmartUp Challenge oferă studenților din Bulgaria, Ungaria, România și Slovacia abilitățile antreprenoriale și gândirea creativă pentru a crea...citeste in continuare »

ANOFM: Sunt oferite 1.528 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare pe 30 oct

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 18.860 locuri de muncă, în data de 30 Octombrie 2014. Situaţia locurilor de muncă vacante, în fiecare judeţ: Bucureşti – 2.852, Cluj – 2.475, Arad – 1.304, Prahova – 1.298, Iaşi...citeste in continuare »

Wipro oferă oportunități de angajare pentru vorbitorii de limba germană

Wipro lansează, pe 12 noiembrie 2014, o nouă provocare pentru vorbitorii de limbă germană la nivel mediu B2 și avansat, aflați la început de drum și care vor să își dezvolte cariera într-o companie multinațională. Dacă te motivează să lucrezi alături de profesioniști, cu o echipă tânără, într-un mediu dinamic și inovator, atunci este timpul...citeste in continuare »

Concursul „Incubatorul de condeie” așteaptă manuscrisele voastre!

Aflat în plină desfășurare, Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie”, așteaptă manuscrise vechi și uitate sau noi și proaspete. Înscrierile au loc în intervalul 13 Oct. – 23 Nov. 2014 pe site, conform Regulamentului. Puteți câștiga un loc la Atelierul IDC, completând formularul de la secțiunea „atelier de creație”, răspunzând la „Cum te-ai exprima...citeste in continuare »

Aplicatia care te ajuta sa devii observator electoral – #OpenVote

SURSA: ADEVARUL.RO O aplicaţie lansată de curând în România le va permite românilor să raporteze incidentele electorale pe o platformă dedicată, cu ajutorul telefoanelor mobile. Puteţi fi observatori ai votului, iar noi vom analiza harta incidentelor în ziua alegerilor prezidenţiale 2014. Românii vor avea la dispoziţie cu ocazia alegerilor prezidenţiale de pe 2 noiembrie o...citeste in continuare »

Education UK Exhibition: Cel mai mare targ educational cu institutii din Marea Britanie

Sambata, 22 noiembrie 2014, in intervalul 10:00-19:00 va avea loc Education UK Exhibition la Howard Johnson Grand Plaza Hotel in Bucuresti, pe Calea Dorobanțlior, nr. 5-7. Evenimentul este organizat de British Council in parteneriat cu Liga Studentilor Romani din Strainatate si IELTS fiind dedicat in mod exclusiv prezentarii ofertei educationale din Marea Britanie. In cadrul...citeste in continuare »

Workshop Sessions continuă cu o ediţie specială „Enterprise You”

25 de tineri talentaţi selectaţi din peste 100 de aplicaţii au participat săptămâna trecută la Workshop Sessions – Project Management 101, proiect al organizaţiei Akcees dezvoltat cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale. Seria de evenimente continuă pe 24 şi 25 noiembrie cu o ediţie specială Enterprise You, program de training pan-european în cadrul căruia participanţii...citeste in continuare »

AIESEC: Global Internships Programme devine Global Talents

În perioada 14 octombrie-15 noiembrie 2014, AIESEC Bucureşti desfăşoară campania de recrutare pentru progamul Global Talents. „Din toamna aceasta, Global Internships Program devine Global Talents, însă conceptul rămâne acelaşi. De asemenea, condiţiile de participare în cadrul programului de internship-uri plătite în străinătate, cerinţele, costurile sau beneficiile acestuia rămân neschimbate”, a declarat Diana Nicula, preşedinte AIESEC...citeste in continuare »

Ultimul weekend eXplore dance festival #9

După trei săptămâni intense, cu spectacole variate susținute de unii dintre cei mai reputați coregrafi și performeri ai momentului, master class-uri și programe pentru copii, tineri și familie, eXplore dance festival #9 se încheie weekend-ul acesta. Programul de sâmbătă, 25 octombrie și duminică, 26 octombrie nu trebuie ratate, fie că sunteți pasionați de dans, performance,...citeste in continuare »

“Gustul vietii dupa gratii” se intoarce pe Crime + Investigation

Crime + InvestigationTM (CI) va difuza în această seară premiera celui de-al cincilea sezon din „Gustul vieții după gratii”. Noile episoade vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00. Serialul, produs de către Arnold Shapiro, prezintă noi metode concepute pentru a opri adolescenții de astăzi să devină delicvenții de mâine. Fiecare episod de câte o...citeste in continuare »

Participa la Conferinta de Content Marketing dedicata specialistilor, bloggerilor sau antreprenorilor in online

Learning Network te invita sa participi la Conferinta de Content Marketing, un eveniment dedicat specialistilor in marketing, bloggerior si antreprenorilor in online, ce va avea loc pe 5 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms. Evenimentul isi propune sa abordeze subiecte cu privire la content marketing. De ce sa participi? • campanii de content marketing eficiente • intelegerea...citeste in continuare »

Ericsson anunta Innovation Awards 2015, un concurs international pentru studenti

Ericsson anunță lansarea celei de-a șasea ediții a Innovation Awards, o competiție organizată de companie pentru a le da studenților șansa să își facă cunoscute ideile și să participe direct transformarea societății. Tema competiției din acest an este „Viitorul educației”, iar studenții din toată lumea sunt invitați să propună moduri prin care să facă educația...citeste in continuare »

Votul tinerilor decide campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014 – #OpenVote

Cu o săptămână înainte de data alegerilor, îngrijorate de lipsa dezbaterilor publice cu privire la viziunea candidaților legată de dezvoltarea României și a relațiilor sale externe în următorii 5 ani – realitate care descurajează prezența la vot, mai ales la nivelul electoratului indecis, Institutul pentru Politici Publice (IPP) și Centrul de Resurse pentru Societatea Civilă...citeste in continuare »

US Embassy organizeaza concursul de clipuri „De ce este importantă oprirea infectării cu HIV?” – Trimite clipul tau

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva SIDA (1 decembrie 2014), Ambasada SUA la Bucureşti organizează un concurs de clipuri video cu tema „De ce este importantă oprirea infectării cu HIV?” Concursul se desfăşoară în perioada 22 octombrie-16 noiembrie 2014 şi este deschis tuturor cetăţenilor români rezidenţi în România. Clipurile video trebuie să fie creaţia...citeste in continuare »

A cincea ediţie a concursului literar pentru amatori „Incubatorul de condeie”

AdLittera a dat startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se va desfăşura în mediul online în perioada 13 Octombrie ­- 13 Decembrie, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară. Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la a V­a ediție este structurat pe două secţiuni...citeste in continuare »

Studentii de la SSUB ii cer domnului decan Flavius Baias sa se implice in viitoarea conducere UB

SSUB trimite o solicitate deschisa catre Senat. Iata care sunt nemultumirile studentilor din aceasta asociatie si propunerea lor pentru modificarea situatiei din cadrul UB: “Societatea Studenţilor Universităţii Bucureşti (SSUB), asociaţie legal constituită la nivelul Universităţii din Bucureşti cu peste 500 de studenţi UB înscrişi oficial, vă solicită să trataţi cu maximum de seriozitate şi respect situaţia...citeste in continuare »

Grupul MOL dă startul competiției ‘UPPP’ dedicată studenților – ‘Înscrie-te dacă ai curaj!’

Grupul MOL dă startul unei noi competiții de recrutare în rândul studenților și absolvenților de la facultățile cu profil geotehnic. Studenții din cele 14 universități selectate pentru a participa în program se pot înscrie în perioada 1 — 23 octombrie pe platforma dedicată jocului. Primele trei echipe clasate au șansa de a fi recrutate în...citeste in continuare »

Şi tu poţi deveni un Student of Today! BOS recrutează!

Eşti student în anul I sau II licenţă şi simţi că nu ai găsit o modalitate prin care să aplici toată teoria pe care ai dobândit-o până acum? BOS îţi sare în ajutor! Completează aplicația pe www.bosromania.ro până la data de 17 octombrie 2014 şi pune bazele unei cariere de succes. Viitorul tău contează! De...citeste in continuare »



YOUTH LEADERSHIP / YOUNG LEADERS:


Diana Nicula - AIESEC

 

Alexandru Streinu - ASLS

 

Andreea Lupu - AEGEE

 

Andrei Vasile - ASCIG

 

Radu Zernoveanu - LSRS

 

Teodora Stefan - BOS

 

Sorin Nuta - SSUB

 

Eliza Chirila - USR

 

Elena Croitoru - ECOTUR

 

Andreea Iosef - AEGEE

 





Abonare Newsletter
EMAIL:
Oras:
Data nasterii: ex: 1982-02-07 (an-luna-zi)

Completeaza corect adresa de email.




HOROSCOP ZILNIC inainte de cursuri
berbec
Berbec
taur
Taur
gemeni
Gemeni
rac
Rac
leu
Leu
fecioara
Fecioara
balanta
Balanta
scorpion
Scorpion
sagetator
Sagetator
capricorn
Capricorn
varsator
Varsator
pesti
Pesti

Foto - Voluntari in Actiune - Fotografii inedite

Ultimul weekend eXplore dance festival #9
După trei săptămâni intense, cu...citeste in continuare »
“Gustul vietii dupa gratii” se intoarce pe Crime + Investigation
Crime + InvestigationTM (CI) va...citeste in continuare »
Kevin Hart, Robin Thicke si multi altii aduc noi premiere pe Comedy Central Extra
Comedy Central Extra anunţă noi...citeste in continuare »
Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică pe 17 septembrie
Crime + InvestigationTM (CI) va...citeste in continuare »
Evenimente speciale la Muzeul de Etnografie Saseasca “Emil Sigerus” pe 6 septembrie
Muzeul de Etnografie Săsească Emil...citeste in continuare »
Modificări la procedura de acces la concertele din cadrul Concursului Enescu
Aproximativ 11.000 de persoane s-au...citeste in continuare »
Jackie Chan va îmbrăca o ie tradițională la Zilele Filmului Chinezesc din România
Jackie Chan va îmbrăca o...citeste in continuare »
» toate evenimentele
ANOFM: 17.857 locuri de muncă vacante în data de 31 Octombrie 2014
Potrivit datelor rezultate din declaraţiile...citeste in continuare »
ANOFM: Sunt oferite 1.528 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare pe 30 oct
Potrivit datelor rezultate din declaraţiile...citeste in continuare »
Wipro oferă oportunități de angajare pentru vorbitorii de limba germană
Wipro lansează, pe 12 noiembrie...citeste in continuare »
Daimler Financial Services este printre cei mai buni 25 angajatori din lume
Compania Daimler Financial Services, cu...citeste in continuare »
AMOFM organizeaza o noua editie a “Bursei locurilor de munca pentru absolventi” pe 26 septembrie
Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței...citeste in continuare »
ANAF scoate la concurs 40 de posturi în domeniul IT – deadline 2 septembrie
Agenția Națională de Administrare Fiscală...citeste in continuare »
ANOFM: 1.024 locuri de munca vacante pe 25 august pentru persoanele cu studii superioare
Potrivit datelor rezultate din declarațiile...citeste in continuare »
» toate din jobs

 

 JOCURI: Actiune | Aventuri | Arcade | Fighting | Racing | Card | Casino | DressUp | Avioane | Multiplayer | Shooting | Sport | Strategy | Memorie | Yeti | Atentie 


Recomandari utile: Curs valutar: Curs Euro / Curs Dolar / Curs Gram Aur / Curs Dolar australian / Curs Franc Elvetian / Curs Lira sterlina | Convertor valutar

 ONLINE STUDENT NETWORK: JOB-uri Studenti  StudentCV - Internship  Online Student News  Referate scoala   Best Online Jobs   Locuri de munca  Targ de joburi
© OnlineStudent.ro | Termeni si conditii | OnlineStudent.ro este un proiect non-guvernamental, non-profit al CRSC Europe

Good to know :)